Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Banii de la proiectele de asociere ale CJ cu primăriile PSD, direcţionaţi către spitalul judeţean
miercuri, 9 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Banii din proiectele de asociere al Consiliului Judeţean Dâmboviţa cu primăriile PSD din judeţ pentru locuri de joacă, lăcaşuri de cult şi cămine culturale vor fi direcţionaţi către reabilitarea Spitalului Judeţean Târgovişte, a declarat, marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu.
Acestă măsură a fost luată, spune Popescu, în urma refuzului consilierilor judeţeni ai PSD şi PNL de a vota în consiliu un împrumut de 22,7 milioane de lei, necesar pentru cofinanţarea şi susţinerea mai multor proiecte cu finanţarea europeană, printre care şi reabilitarea spitalului judeţean.
''Voi continua buna desfăşurare a lucrărilor de la consiliul judeţean găsind alte surse de finanţare, dar nu de anvergura acestora, pe care legea mi le permite să le folosesc ca preşedinte de consiliu. Vă spun foarte clar că nu voi mai finanţa proiectele pe care consiliul judeţean le are în asociere cu primăriile PSD. Voi lua banii de acolo şi îi voi duce la spital. Ca să ştie şi ai lor în partid (...). Nu o să blochez proiectele, decât că nu o să le mai finanţez'', a precizat preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu.
Autorităţile judeţene susţin că, în cazul în care împrumutul ar fi accesat, lucrările la spital ar fi scurtate cu până la 16 luni.
Preşedintele CJ Dâmboviţa a anunţat că miercuri va convoca o şedinţă de consiliu de îndată pentru rediscutarea accesării împrumutului.
Consilierii judeţeni ai Opoziţiei nu sunt de acord cu împrumutul, susţinând că gradul de îndatorarea al administraţiei judeţene ar creşte foarte mult.
Preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, este membru PDL, iar din cele 34 de mandate de consilier judeţean, Opoziţia are cu unul în plus faţă de PDL. AGERPRES/(A-Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: În scandalul legat de spitalul judeţean, consilierii USL acuză managementul unităţii medicale Consilierii judeţeni ai PSD şi PNL Dâmboviţa acuză managementul Spitalului Judeţean Târgovişte şi susţin că neplanificarea corespunzătoare a lucrărilor a dus la situaţia actuală, de blocare temporară a reabilitării, se arată într-un comunicat de presă semnat de reprezentanţii USL din Consiliul Judeţean...
Dâmboviţa: Consilierii judeţeni ai PSD şi PNL nu se prezintă la şedinţele de CJ Blocajul în Consiliul Judeţean Dâmboviţa continuă, după ce miercuri consilierii PSD şi PNL nu s-au prezentat, pentru a treia oară consecutiv, la şedinţa de îndată convocată de preşedintele CJ, Florin Popescu, la sediul Spitalului Judeţean Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Continuă blocajul în CJ; consilierii PSD şi PNL nu s-au prezentat la şedinţă Consilierii judeţeni ai PSD şi PNL din Dâmboviţa nu s-au prezentat, sâmbătă dimineaţa, la şedinţa de CJ, convocată în vederea accesării unui împrumut necesar cofinanţării şi susţinerii unor proiecte cu finanţare europeană, printre care şi reabilitarea Spitalului Judeţean Târgovişte.
Adrian Ţuţuianu, candidat USL la CJ Dâmboviţa: Sunt necesare investiţii care să creeze locuri de muncă (interviu) Candidatul USL la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, afirmă într-un interviu pentru acordat AGERPRES că trebuie puse în valoare spaţiile din cele trei parcuri industriale existente în judeţ, pentru realizarea de investiţii şi, în consecinţă, şi locuri de muncă.
Dâmboviţa: Corecţii financiare şi lucrări întârziate la Spitalul Judeţean Târgovişte Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalul Judeţean din Târgovişte sunt întârziate cu circa şapte luni, iar proiectul cu fonduri europene de 83 de milioane de lei a suferit corecţii financiare de 25%, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian...
Şeful CJ Dâmboviţa îi acuză pe consilierii PSD şi PNL că blochează mai multe proiecte Consilierii judeţeni PSD şi PNL din judeţul Dâmboviţa sunt acuzaţi de preşedintele CJ, Florin Popescu, că refuză votarea unui împrumut necesar pentru cofinanţarea mai multor proiecte, inclusiv reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.