Cele mai citite
 


Gorj: Reprezentanţii farmaciilor noi din judeţ, aşteptaţi la CJAS să depună cererile de intrare în relaţie contractuală
miercuri, 9 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reprezentanţii firmelor nou înfiinţate care furnizează servicii farmaceutice în judeţ sunt aşteptaţi, în această perioadă, la sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj pentru a depune cererile de intrare în relaţie contractuală cu instituţia.
Potrivit conducerii CJAS Gorj, până pe 18 noiembrie, toţi furnizorii de medicamente cu şi fără contribuţie personală trebuie să depună cererile de intrare în relaţie contractuală pentru a putea fi încheiate contractele pentru perioada 2011 - 2012. Toate cererile trebuie să fie însoţite de documentele prevăzute de legislaţia în vigoare.
"Am organizat această nouă perioadă de contractare, după cea din primăvară pentru furnizorii vechi, pentru că mai avem solicitări în acest sens. Sunt solicitări din partea unor noi firme în domeniu şi din acest motiv am organizat o nouă sesiune. Interesul nostru este să avem cât mai mulţi furnizori contractaţi pentru a veni în întâmpinarea pacienţilor. Cei care vin cu cererile trebuie însă să ştie că dacă nu vor avea anexate documentele necesare care sunt afişate şi pe site-ul nostru nu vor fi acceptate", a precizat, marţi, directorul adjunct al CJAS Gorj, Daniel Şurlea.
El a menţionat că, în prezent, la nivelul judeţului, 81 de furnizori de servicii farmaceutice se află în relaţie contractuală cu CJAS, în total funcţionând 105 farmacii, atât în mediul urban, cât şi rural. AGERPRES/(AS - Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Circa 77 000 lei, imputaţi Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu în luna octombrie Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj au efectuat pe parcursul lunii octombrie o serie de controale la Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, pentru neregulile depistate fiind imputată suma de 77 000 lei, a declarat, miercuri, preşedintele interimar al instituţiei...
Gorj: CJAS a repartizat bugetul pentru primul trimestru unităţilor din judeţ Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a repartizat bugetul pentru primul trimestru al anului către unităţile aflate în relaţie contractuală cu instituţia, cei mai mulţi bani fiind direcţionaţi către spitale, a declarat joi directorul Daniel Bondoc.
Gorj: CJAS a primit o suplimentare de 2,6 milioane lei pentru farmacii Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a primit, la sfârşitul săptămânii trecute, o suplimentare bugetară în valoare de 2,6 milioane de lei, bani care sunt destinaţi exclusiv farmaciilor şi medicamentelor.
Gorj: Peste 167.000 lei imputaţi de CJAS furnizorilor de servicii medicale din judeţ în luna iunie Aproximativ 167.000 lei au fost imputaţi furnizorilor de servicii medicale din judeţ de către reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj în urma controalelor tematice efectuate pe parcursul lunii iunie, fiind descoperite mai multe nereguli în activitatea acestora.
Gorj: Peste 470.000 lei imputaţi în 2014 furnizorilor de servicii medicale pentru nereguli Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj au imputat, pe parcursul anului trecut, furnizorilor de servicii medicale aflaţi în relaţie contractuală cu instituţia peste 470.000 lei, în urma unei serii de nereguli relevate de controalele efectuate, a declarat vineri directorul unităţii...
Gorj: Furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de CJAS în luna decembrie din cauza neregulilor în activitate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a imputat furnizorilor de servicii medicale din judeţ, în urma controalelor efectuate pe parcursul lunii decembrie, suma de aproximativ 5 200 lei lei pentru servicii raportate eronat, se arată într-o informare postată pe site-ul instituţiei.