Cele mai citite
 


Premiu de excelenţă pentru Marius Ţeicu la Gala Premiilor VIP
miercuri, 9 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Compozitorul şi interpretul Marius Ţeicu a fost premiat, luni seară, cu Premiul de Excelenţă la cea de-a 108-a ediţie a Galei Premiilor VIP.
Premiul i-a fost înmânat de interpreta Anca Ţurcaşiu, reprezentanta celor care au dat glas hiturilor nemuritoare ale lui Marius Ţeicu.
La categoria Politică premiul i-a fost înmânat ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, câştigătorul fiind anunţat de parlamentarul Mădălin Voicu.
Profesor doctor Teodor Horvat a fost premiat la categoria Ştiinţă şi viaţă, "distincţie acordată unui profesionist de elită care a dat girul unei echipe medicale de aur în cadrul Clinicii de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului Militar Central din Bucureşti".
Premiul pentru Artă Populară i-a fost acordat lui Gelu Voicu, pentru "continuitate în activităţile menite să ducă mai departe tradiţia şi obiceiurile populare din zona Munteniei''.
Premiul pentru Modă, "care reprezintă o provocare atunci când vrei să ţii pasul cu tendinţe şi sezoane'', a fost acordat creatoarei Romaniţa Iovan, care de curând a sărbătorit 20 de ani de activitate în domeniul modei prin lansarea unei noi colecţii.
La categoria Cultură premiul a fost acordat Institutului Cultural Român, fiind ridicat de preşedintele institutului, Horia Roman Patapievici.
Filmul "Din dragoste cu cele mai bune intenţii", a câştigat premiul la categoria Film, distincţia fiind înmânată de actriţa Tora Vasilescu altor două actriţe - Nataşa Raab şi Alina Grigore.
La ediţia din luna octombrie, revista VIP a considerat că merită să îşi arate respectul şi admiraţia pentru emisiunea "România, te iubesc!'', corespondentul Alex Dima fiind prezent pe scenă pentru a-i fi înmânat premiul la categoria Mass Media.
Spectacolul "Doi pe-o bancă" în regia lui Emilian Pârvu a fost premiat la categoria Teatru, regizorul fiind cel care a mulţumit, în numele echipei, pentru distincţie.
La categoria Muzică laureaţi au fost membrii trupei Vunk, în timp ce la categoria Debut, premiul a fost acordat emisiunii "Vocea României", distincţia fiind primită de "vocea din spate" a emisiunii, Pavel Bartoş, el fiind unul dintre cei care simte din plin emoţiile concurenţilor.
La ediţia cu numărul 108 a Galei Premiilor VIP au abundat premiile speciale. Printre premiaţi s-au numărat Mihaela Bilic - pentru că a reuşit să transmită un mesaj pozitiv prin intermediul cărţii sale "Sănătatea are gust" -, Emy Drăgoi - cel care recent a organizat o nouă ediţie a Festivalului Internaţional "Nopţi albe la acordeon" -, Ovidiu Lipan Ţăndărică - pentru experimentul de a concerta într-un garaj, finalizat cu succes, dar şi pentru a încuraja viitoarele sale proiecte care se anunţă la fel de reuşite -, Arsenie - pentru noul proiect muzical demarat prin lansarea unui album pe internet: "Arsenie - B-Free 2011" - şi Mircea Radu - pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii "Întrecerea anilor".
Premii speciale au mai fost acordate Muzeului Naţional de Istorie, dar şi pentru concertul Scorpions de la inaugurarea Cluj Arena, pentru ridicarea premiului urcând pe scenă Dorian Ciubuc, Florin Danciu, Gabriel Silveşan şi Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj.
La Gala Premiilor VIP, acordeonistul Emy Drăgoi, unul dintre laureaţii serii, a oferit invitaţilor momente artistice de excepţie.
Punctul culminant al premiilor VIP va fi marcat de Gala Superlativelor VIP care va avea loc pe 16 ianuarie 2012. AGERPRES/(AS - Petronius Craiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Intervenţie reuşită de extirpare a unor metastaze pulmonare, efectuată de o echipă a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie O echipă de medici de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie "Leon Daniello" din Cluj-Napoca, condusă de Dan Nicolau, şeful secţiei de chirurgie toracică, a realizat, luni, prima intervenţie chirurgicală din clinică pentru stoparea evoluţiei unor metastaze pulmonare, cu un echipament ultramodern cu...
Cluj: Un proiect destinat medicilor români în chirurgie cardiacă infantilă ar putea fi susţinut prin POSDRU Sume de bani care provin din programul destinat dezvoltării resurselor umane - POSDRU - din exerciţiul bugetar 2007-2014 ar putea fi folosite pentru specializarea unor tineri medici români în chirurgia cardiacă infantilă, a anunţat miercuri, la Cluj-Napoca, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici...
Cluj: Vârsta pacienţilor cu cancer pulmonar a coborât la 40 de ani - afirmă medicul primar Dan Nicolau Medicul primar Dan Nicolau, şeful Secţiei de Chirurgie Toracică din Spitalul de Pneumoftiziologie "Leon Daniello" din Cluj-Napoca, spune că a observat o scădere a grupei de vârstă la pacieţii cu cancer pulmonar şi dacă în urmă cu mai mulţi ani cei afectaţi de această boală grea aveau între 50 şi 70 de...
Premieră în chirurgia toracică din România, realizată la Spitalul Militar Central Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila" anunţă realizarea pe 31 martie în Secţia Chirurgie Toracică, în premieră pentru sistemul medical din România, a unei intervenţii chirurgicale de rezecţie a unui segment tumoral mare folosind un nou dispozitiv medical care asigură reducerea...
Cluj: Primul proiect educaţional universitar din România în domeniul medicinei de urgenţă, încheiat cu rezultate meritorii Peste 1.000 de studenţi din Universităţile de Medicină şi Farmacie (UMF) din Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş au fost pregătiţi performant, printr-un program finanţat din Fondul Social European, pentru a practica medicina de urgenţă la un înalt nivel profesional.
Cluj: Rezultatele primului proiect educaţional universitar din România în domeniul medicinei de urgenţă, prezentate la UMF Reprezentanţi de prestigiu ai vieţii medicale din ţară şi din străinătate vor prezenta luni, în cadrul unei conferinţe care se va desfăşura la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, rezultatele derulării primului proiect educaţional universitar din România în domeniul...