Cele mai citite
 


Procesul medicului lui Michael Jackson: juriul a ajuns la un verdict, anunţă tribunalul
miercuri, 9 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cei doisprezece juraţi în procesul doctorului Conrad Murray, medicul lui Michael Jackson acuzat de "neglijenţă criminală", au ajuns la un verdict ce urmează a fi făcut public de Curtea Superioară din Los Angeles la 21.00 GMT luni /13.00 ora locală/, potrivit tribunalului.
Cei şapte bărbaţi şi cele cinci femei din juriu s-au pus de acord cu privire la verdict în a doua zi de deliberări. Decizia lor urmează a fi făcută publică în mai puţin de două ore, timp pentru familiile Jackson şi Murray de a ajunge la tribunalul aflat în centrul oraşului Los Angeles.

Dacă va fi găsit vinovat, dr. Conrad Murray, 58 de ani, riscă până la patru ani de închisoare şi ar putea fi exclus din ordinul medicilor, aminteşte AFP.

El este acuzat de omor involuntar în moartea "regelui pop", decedat la 25 iunie 2009 de o "intoxicaţie gravă" cu propofol, un sedativ puternic folosit ca somnifer cu complicitatea doctorului Murray. Acesta din urmă a recunoscut că i l-a administrat în dimineaţa zilei morţii cântăreţului.

În timpul pledoariei sale finale, Ed Chernoff, avocatul doctorului Murray, a dat asigurări că acest cardiolog nu este decât un "peşte mic" în această afacere şi că martorii parchetului au fost de acord să fabrice toate piesele unei versiuni a faptelor ce îl incriminează pe medic. AGERPRES/(Sorin Calciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Diana Ross şi alte celebrităţi pe lista martorilor familiei lui Michael Jackson în procesul împotriva AEG Diana Ross a fost adăugată pe lista martorilor, alături de numeroase alte staruri, în procesul intentat de familia lui Michael Jackson companiei organizatoare de concerte AEG Live, pe care o acuză de neglijenţă în cazul morţii megastarului, conform starpulse.com.
Michael Jackson 'ar fi putut fi salvat' (cardiolog martor la proces) Michael Jackson 'ar fi putut fi salvat' dacă ar fi primit îngrijiri adecvate, a afirmat un medic cardiolog la procesul împotriva doctorului Conrad Murray, care se desfăşoară la Los Angeles. Apărarea a anunţat că a abandonat teza autoingerării de propofol, anestezicul care a provocat moartea cântăreţului...
Vaslui: Medicul pediatru acuzat de neglijenţă în cazul fetiţei moarte la Huşi a intrat în concediu medical Medicul pediatru acuzat de neglijenţă în cazul unei fetiţe în vârstă de 4 ani, care a decedat la Spitalul Municipal din Huşi, a intrat în concediu medical, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui.
Medicul lui Michael Jackson nu le-a spus medicilor de la Urgenţe că i-a administrat starului propofol (proces) Medicii care au încercat să-l resusciteze pe Michael Jackson la spitalul din Los Angeles la care acesta a fost transportat de urgenţă în ziua morţii au depus mărturie luni că doctorul personal al cântăreţului nu le-a spus niciodată că i-ar fi dat anestezicul propofol pentru a-l ajuta să doarmă, relatează...
Gorj: Dosar penal pentru neglijenţă în serviciu şi ucidere din culpă în cazul decesului unui făt Poliţiştii gorjeni au întocmit luni un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu şi ucidere din culpă, după ce un bărbat a sesizat faptul că soţia sa a născut un făt mort, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Lucian Stroe.
Ultimele clipe din viaţa lui Michael Jackson Şeful serviciului de pază al lui Michael Jackson, Alberto Alvarez, a descris drept dramatică scena pe care a trăit-o în camera în care artistul şi-a petrecut ultimele clipe, când fiica lui ţipa printre lacrimi, iar medicul său Murray strângea în grabă medicamentele, notează miercuri ziarul ABC.