Cele mai citite
 


Satu Mare: O fetiţă de 14 ani a născut la spitalul Carei
miercuri, 9 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O fetiţă de 14 ani din Tăşnad a născut la spitalul din Carei, tatăl copilului, un bărbat de 27 de ani, fiind cercetat penal pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră.
Potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, poliţiştii de investigaţii criminale din Tăşnad au fost sesizaţi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului cu privire la faptul că o minoră de 14 ani, din Tăşnad, a născut un băieţel la spitalul din Carei.
"Conform prevederilor Codului Penal, întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră ce nu a împlinit vârsta de 15 ani, chiar dacă există consimţământul acesteia, constituie infracţiune", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Roxana Cristea.
Poliţiştii efectuează cercetări faţă de tatăl copilului, un bărbat de 27 de ani, din Tăşnad, sub aspectul comiterii infracţiunii de act sexual cu un minor. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Bebeluşul dat unei familii doar cu procură din partea părinţilor, recuperat prin instanţă Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Maramureş a făcut toate demersurile legale pentru ca un bebeluş luat din maternitatea oraşului Borşa doar în baza unui act notarial să fie scos din familia în care se află acum.
Teleorman: Posturile de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, suplimentate Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman va avea în 2013 un număr de 667 de posturi, cu 12 mai multe decât în anul precedent, în urma unei hotărâri a Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, instituţia publică în subordinea căreia se află.
Caraş-Severin: Anchete în cazul copilului de un an şi jumătate adus la spital cu multiple leziuni Direcţia Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin şi Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş-Severin au demarat anchete în cazul copilului de un an si trei luni, adus marţi la spital, cu multiple leziuni.
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul unui bebeluş adus la spital cu policontuzii şi o fractură Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de 9 luni din localitatea Ciocani, care a fost adus la spital cu policontuzii, echimoze şi o fractură la mână.
Vaslui: Anchete ale DGASPC în cazul unor adolescenţi găsiţi în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat, luni, anchete în cazul a doi adolescenţi care au ajuns zilele trecute la spital după ce au consumat băuturi alcoolice.
Olt:Anchetă a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului în cazul "micului Hercule" Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt s-a autosesizat şi a început o anchetă în cazul copilului în vârstă de 8 ani, din comuna Icoana, cunoscut drept "micul Hercule" datorită performanţelor sale sportive, pentru a stabili dacă minorul a fost afectat de antrenamentele...