Cele mai citite
 


Teleorman: Finanţarea spitalelor, asigurată până la sfârşitul lunii noiembrie
miercuri, 9 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalele din Teleorman au asigurată finanţarea, conform contractelor, până la sfârşitul lunii noiembrie, plăţile Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) fiind în termenele prevăzute.
Preşedintele CJAS Teleorman, Marius Nica, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că "nu este o situaţie neobişnuită", pentru luna decembrie finanţarea spitalelor urmând a se acoperi după o rectificare bugetară.
"Este adevărat că toate spitalele din judeţ au acumulat datorii, unele foarte mari, cum este la Spitalul pentru Situaţii de Urgenţă din Alexandria, dar acestea sunt în afara contractului cu CJAS şi ele trebuie gestionate de managerii unităţilor respective", a afirmat sursa citată.
În ultimele trei săptămâni, bugetul CJAS Teleorman a fost majorat din excedentul de la nivelul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate cu aproape 3 milioane de lei pentru medicamentele asigurate prin programele naţionale privind oncologia şi SIDA.
De asemenea, o sumă de peste 1.067.000 de lei s-a acordat pentru farmacii, la medicamentele compensate şi gratuite, alte 955.000 de lei acoperind contribuţii la categoria pensionari cu venituri sub 700 de lei pe lună. AGERPRES/(AS - Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Jumătate din plăţile pentru serviciile medicale ale asiguraţilor se acoperă prin redistribuire naţională Directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman, Marius Nica, a declarat marţi într-o conferinţă de presă că deficitul bugetar în acest domeniu se acoperă din redistribuirea care se face la nivel naţional.
Teleorman: Spitale cu bani mai puţini în primul trimestru Cea mai mare unitate sanitară din Teleorman, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, are repartizată de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman pentru trimestrul întâi din acest an o alocaţie bugetară de circa 7,5 milioane de lei, mai puţin cu peste 133.000 de lei faţă de aceeaşi perioadă din...
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Teleorman: Spitalele din judeţ au finanţarea asigurată până la sfârşitul lunii noiembrie Spitalele din judeţul Teleorman au asigurată finanţarea de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) până la sfârşitul lunii noiembrie, după ce, la ultima rectificare bugetară, s-au primit peste 7 milioane de lei, a declarat luni purtătorul de cuvânt al acestei instituţii, Mihaela Popa.
Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu Casele de Asigurări de Sănătate (grupaj II) Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu casele judeţene de asigurări de sănătate, fiind nemulţumiţi de valoarea serviciilor care pot fi decontate prin sistemul public de asigurări. Ei consideră că noul contract cadru încalcă foarte mult drepturile pacienţilor, iar medicii...
Harghita: CJAS a primit fonduri pentru eliberarea de medicamente compensate şi pentru programele naţionale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Harghita a primit fonduri suficiente pentru eliberarea de medicamente compensate pentru următoarele două luni şi pentru terapia bolnavilor incluşi în programele naţionale de sănătate.