Cele mai citite
 


Călăraşi: Peste 3.380 de persoane din judeţ s-au vaccinat antigripal
joi, 10 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 3.380 de persoane care aparţin categoriilor de risc s-au vaccinat antigripal, de la începutul acestui sezon până în prezent, la nivelul judeţului Călăraşi.
Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Călăraşi, medicul epidemiolog Camelia Truică a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că până la această dată au fost vaccinaţi antigripal 1.290 de bolnavi cronici, 261 de cadre medicale şi persoane salariate ale instituţiilor de asistentă socială, 208 persoane rezidente în unităţi de asistenţă socială şi 1.623 de persoane cu vârsta peste 65 de ani.
Potrivit acesteia, pentru această perioadă ritmul de vaccinare antigripală în judeţul Călăraşi este unul bun.
DSP Călăraşi a achiziţionat de la începutul sezonului până în prezent un număr de 6.578 doze de vaccin antigripal sezonier. AGERPRE /(AS-Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: O nouă tranşă de vaccin antigripal a ajuns în depozitul DSP O nouă tranşă de 3.360 de doze de vaccin antigripal a ajuns în depozitul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, urmând a fi distribuită pentru imunizarea personalului medico-sanitar şi beneficiarilor unităţilor de asistenţă socială, a declarat presei, joi, adjunctul instituţiei, Cătălina Zorescu.
Galaţi: Campania de vaccinare antigripală stagnează Galaţi, 1dec/Agerpres/- Campania de vaccinare antigripală stagnează în judeţul Galaţi, după ce cele peste 6.400 doze de vaccin antigripal achiziţionate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi pentru actualul sezon rece au fost epuizate, iar solicitarea de suplimentare a acestora, aprobată de Ministerul...
Călăraşi: Peste 6.400 de persoane din judeţ s-au vaccinat antigripal Peste 6.400 de persoane au fost vaccinate antigripal în judeţul Călăraşi.
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Caraş-Severin: Cantitatea de vaccin antigripal primită a fost epuizată Campania de vaccinare antigripală destinată unor categorii de populaţie expuse îmbolnăvirilor de tip viral s-a încheiat la nivelul judeţului Caraş-Severin, fiind utilizate mai bine de 6.000 de doze de vaccin antigripal şi fiind epuizată toată cantitatea primită de Direcţia de Sănătate Publică.
Teleorman: Aproximativ 6% din cantitatea de vaccin antigripal solicitată ajunge în judeţ în prima tranşă Prima tranşă de doze de vaccin antigripal ajunge marţi în judeţul Teleorman, potrivit medicului epidemiolog din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Teleorman, Luminiţa Dumitraşcu, tranşa însumând aproximativ 6% din cantitatea solicitată.