Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Consilierii judeţeni ai PSD şi PNL nu se prezintă la şedinţele de CJ
joi, 10 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Blocajul în Consiliul Judeţean Dâmboviţa continuă, după ce miercuri consilierii PSD şi PNL nu s-au prezentat, pentru a treia oară consecutiv, la şedinţa de îndată convocată de preşedintele CJ, Florin Popescu, la sediul Spitalului Judeţean Dâmboviţa.
Neînţelegerile din cadrul CJ au pornit de la intenţia conducerii instituţiei de a contracta un împrumut de 22,7 milioane de lei pentru cofinanţarea şi susţinerea mai multor proiecte cu finanţare europeană, printre care şi reabilitarea Spitalului Judeţean Târgovişte.
''În ciuda acestei abordări nefaste din partea aleşilor USL, preşedintele CJD, Florin Popescu, va continua demersurile pentru a găsi surse alternative de finanţare, legal constituite, pentru a derula în cele mai bune condiţii investiţia de modernizare a Spitalului Judeţean şi de dotare a unităţii cu cea mai performantă aparatură în domeniu'', se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, remis miercuri.
Consilierii Opoziţiei, care au majoritate în consiliu, nu sunt de acord cu accesarea împrumutului, spunând că astfel ar creşte foarte mult gradul de îndatorare al CJ. AGERPRES/(AS - Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: În scandalul legat de spitalul judeţean, consilierii USL acuză managementul unităţii medicale Consilierii judeţeni ai PSD şi PNL Dâmboviţa acuză managementul Spitalului Judeţean Târgovişte şi susţin că neplanificarea corespunzătoare a lucrărilor a dus la situaţia actuală, de blocare temporară a reabilitării, se arată într-un comunicat de presă semnat de reprezentanţii USL din Consiliul Judeţean...
Dâmboviţa: Banii de la proiectele de asociere ale CJ cu primăriile PSD, direcţionaţi către spitalul judeţean Banii din proiectele de asociere al Consiliului Judeţean Dâmboviţa cu primăriile PSD din judeţ pentru locuri de joacă, lăcaşuri de cult şi cămine culturale vor fi direcţionaţi către reabilitarea Spitalului Judeţean Târgovişte, a declarat, marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu...
Dâmboviţa: Corecţii financiare şi lucrări întârziate la Spitalul Judeţean Târgovişte Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalul Judeţean din Târgovişte sunt întârziate cu circa şapte luni, iar proiectul cu fonduri europene de 83 de milioane de lei a suferit corecţii financiare de 25%, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian...
Dâmboviţa: Continuă blocajul în CJ; consilierii PSD şi PNL nu s-au prezentat la şedinţă Consilierii judeţeni ai PSD şi PNL din Dâmboviţa nu s-au prezentat, sâmbătă dimineaţa, la şedinţa de CJ, convocată în vederea accesării unui împrumut necesar cofinanţării şi susţinerii unor proiecte cu finanţare europeană, printre care şi reabilitarea Spitalului Judeţean Târgovişte.
Dâmboviţa: Lucrările din fonduri europene de la Spitalul Judeţean Târgovişte, întârziate cu câteva luni Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalul Judeţean din Târgovişte sunt întârziate cu mai bine de cinci luni din cauza unor lucrări neprevăzute a căror valoare este de ordinul milioanelor de lei, a declarat, vineri, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.
Şeful CJ Dâmboviţa îi acuză pe consilierii PSD şi PNL că blochează mai multe proiecte Consilierii judeţeni PSD şi PNL din judeţul Dâmboviţa sunt acuzaţi de preşedintele CJ, Florin Popescu, că refuză votarea unui împrumut necesar pentru cofinanţarea mai multor proiecte, inclusiv reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.