Cele mai citite
 


Medicul lui Michael Jackson rupe tăcerea într-un documentar care va fi difuzat vineri în SUA
joi, 10 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La doar câteva zile după ce Conrad Murray a fost găsit vinovat pentru omor involuntar, MSNBC va difuza un documentar care promite să furnizeze amănunte inedite despre fostul medic al lui Michael Jackson, relatează AP.
MSNBC susţine că dr. Murray, care nu a depus mărturie în timpul procesului, va rupe tăcerea în acest documentar, 'Jackson and the Doctor', care a fost realizat într-o perioadă de doi ani. Murray ar urma să dezvăluie în această producţie detalii personale despre relaţia sa cu regele popului, şi chiar amănunte necunoscute despre evenimentele care au dus la moartea starului, la 25 iunie 2009.

Reţeaua a anunţat că filmul va avea premiera americană vineri şi că va fi difuzat din nou duminică.

Dr. Conrad Murray a fost găsit vinovat luni de omor involuntar după ce i-a furnizat lui Michael Jackson un anestezic puternic pentru a dormi.AGERPRES/(Florin Ştefan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Premieră în SUA: O femeie cu cinci transplanturi a putut aduce pe lume un copil perfect sănătos O femeie originară din Qatar, Fatema Al Ansari (26 de ani), beneficiara a cinci organe transplantate, a reuşit să aducă pe lume un copil absolut sănătos, la Miami. Este primul caz de acest gen în lume, au declarat medicii care au asistat naşterea prin cezariană, la conferinţa de presă susţinută miercuri...
Premieră în SUA: Grefă de craniu şi de păr simultană cu o grefă de organe Chirurgii americani au anunţat că au efectuat pentru prima oară o grefă de craniu şi de păr în acelaşi timp cu o grefă de organe interne, un rinichi şi un pancreas, relatează vineri EFE.
Premieră mondială în SUA: transplant de ficat între doi pacienţi infectaţi cu HIV Medicii americani au anunţat miercuri că au realizat primul transplant de ficat din lume între doi purtători ai virusului SIDA (HIV), la trei ani după ridicarea de către SUA a interdicţiei de a efectua astfel de intervenţii chirurgicale, informează agenţia France Presse (AFP).
SUA: Obezitatea a înregistrat, în premieră, un uşor recul în rândul copiilor mici din familii sărace Obezitatea înregistrează, pentru prima dată, un uşor recul în rândul copiilor americani proveniţi din familii cu venituri mici, după mai multe decenii în care tendinţa a fost de creştere, relevă un raport al autorităţilor sanitare federale, citat de AFP.
Excesul de medicamente i-a grăbit sfârşitul lui Michael Jackson Los Angeles, 1 iulie /Agerpres/ - Michael Jackson lua medicamnte pentru a fi în formă în vederea programului încărcat pe care urma să-l aibe prin lansarea seriei de concerte anunţate, la Londra, a afirmat joi un avocat al familiei sale, la câteva ore după anunţul privind decesul starului pop.
SUA: A fost grefată în premieră mondială o trahee unui copil Washington, 2 mai /Agerpres/- O echipă internaţională de chirurgi a grefat în SUA o trahee unei fetiţe sud-coreene în vârstă de doi ani, succes care marchează o premieră mondială în cazul unui copil, relatează joi AFP.