Cele mai citite
 


Mehedinţi: Dozele de vaccin antigripal, epuizate
joi, 10 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cele peste 6.400 de doze de vaccin antigripal achiziţionate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi s-au epuizat în numai cinci zile de la primire, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Miruna Constantin.
Potrivit sursei citate, vaccinul antigripal distribuit gratuit medicilor de familie a acoperit doar 20 % din necesarul solicitat, fapt care i-a determinat pe aceştia să reactualizeze comenzile către DSP Mehedinţi astfel încât acestea să li se repartizeze pentru toate persoanele cartagrafiate şi aflate în evidenţă.
''Problema este delicată. Avem dreptul la o nouă tranşă în luna decembrie. Cu toate acestea vom monitoriza teritoriul şi vom acţiona acolo unde, eventual, ar apărea un caz de gripă'', a precizat Constantin.
În context, şeful DSP Mehedinţi a mai arătat că în reţeaua de farmacii există stocuri suficiente de vaccin antigripal, dar contravaloarea acestora, de circa 40 de lei, trebuie suportată de către asiguraţi. AGERPRES/ (AS - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal distribuite în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a primit de la Ministerul Sănătăţii (MS) a doua tranşă de vaccin antigripal, a declarat marţi pentru AGERPRES directorul adjunct, dr. Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: DSP va repartiza primele 4600 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi va începe săptămâna aceasta repartizarea dozelor de vaccin antigripal primite de la Ministerul Sănătăţii, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Romaniţa Ionovici.
Braşov: Peste 5000 de doze de vaccin antigripal au ajuns la Direcţia de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Braşov a primit în urmă cu două zile 5600 de doze de vaccin antigripal dintr-un număr de 44.545 solicitate, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Prefectura Braşov, purtătorul de cuvânt al DSP, dr. Claudia Bularca.
Mehedinţi: A început distribuirea dozelor de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a demarat campania de vaccinare antigripală, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Codruţa Vochescu.
Bistriţa-Năsăud: Mai puţin de un sfert din dozele de vaccin antigripal solicitate au ajuns în judeţ Necesarul de doze de vaccin antigripal de la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud este acoperit, în prezent, în proporţie de 22%, după ce Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a primit, marţi, doar 3.800 din cele 17.000 de doze solicitate Ministerului Sănătăţii, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către...
Mehedinţi: Vor fi achiziţionate 6.400 doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică Mehedinţi a solicitat Ministerului Sănătăţii 6.400 de doze de vaccin antigripal.