Cele mai citite
 


Prahova: 15 elevi ai Şcolii de Poliţie din Câmpina, diagnosticaţi cu rubeolă
joi, 10 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 15 elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din municipiul Câmpina au fost diagnosticaţi cu rubeolă, în cazul altor trei existând suspiciuni în acest sens.
Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Valeriu Simion, trei cazuri au fost confirmate la sfârşitul săptămânii trecute de spitalele de pe raza localităţilor de domiciliu ale elevilor, în alte 12 cazuri diagnosticul fiind pus de Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti.
"Cele 12 cazuri au apărut gradual, elevii care au vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani fiind trimişi la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti. Din documentele care au ajuns la noi rezultă că diagnosticul este cel de rubeolă, astfel că am conceput un plan de măsuri pentru limitarea răspândirii bolii. În acest moment, mai există încă trei suspiciuni, elevii urmând a fi, de asemenea, trimişi la unitatea spitalicească de profil pentru investigaţii", a declarat Simion.
De asemenea, purtătorul de cuvânt al Şcolii de Agenţi de Poliţie din Câmpina a precizat că elevii diagnosticaţi au fost trimişi acasă, iar la nivelul unităţii de învăţământ au fost demarate operaţiunile de dezinfecţie şi ventilare corespunzătoare pentru toate spaţiile, dar şi cele de informare a elevilor, astfel încât aceştia să se prezinte de urgenţă la cabinetul medical dacă prezintă simptome ale acestei boli.
Conform planului de măsuri, niciun elev nu va pleca în acest week-end acasă, pentru a se preveni apariţia altor cazuri noi de îmbolnăvire.
Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina are 647 de elevi. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Prahova: 13 elevi cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară la un liceu din Breaza Ploieşti, 4 dec/ Agerpres/- Un număr de 13 elevi de la un liceu din localitatea prahoveană Breaza sunt evaluaţi, vineri după-amiază, de medici după ce aceştia au prezentat simptome specifice toxiinfecţiei alimentare.
Prahova: Un pacient de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a murit după ce s-ar fi aruncat de la etaj Un prahovean din comuna Plopu, care era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al clădirii.
Prahova: Lapte cu bacterii la două şcoli din Ploieşti la care au fost elevi cu suspiciuni de toxiinfecţie Laptele pe care l-au băut elevii de la două şcoli din municipiul Ploieşti care au prezentat suspiciuni de toxiinfecţie alimentară era contaminat cu bacterii, au arătat analizele de laborator.
UPDATE 2 Prahova: Echipe de psihologi, detaşate la SJU Ploieşti pentru consilierea familiilor victimelor accidentului de dimineaţă Ploieşti, 5 feb /Agerpres/- Mai multe echipe de psihologi au fost detaşate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti pentru consilierea familiilor victimelor accidentului de vineri dimineaţa, de pe DN 1, de la Strejnic, tot aici aflându-se şi poliţişti care lucrează pentru identificarea răniţilor...
Prahova: Prim angiograf pentru diagnosticul şi tratamentul coronarian, la Spitalul Judeţean din Ploieşti La Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a fost pus în funcţiune, joi, primul angiograf cu ajutorul căruia vor putea fi investigate şi tratate bolile de inimă, potrivit declaraţiilor dr. Dumitru Predescu, şeful Secţiei de Cardiologie a spitalului ploieştean.
Prahova: Două dosare penale, deschise în cazul celor aproape 60 de copii cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară Două dosare penale au fost deschise în cazul celor aproape 60 de copii de la mai multe şcoli din Prahova care au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au consumat produse distribuite în cadrul programului guvernamental "Lapte şi corn", cercetările care sunt efectuate în faza in rem vizând două fapte...