Cele mai citite
 


Timiş: Spitalul Judeţean nu mai are bani de salarii
vineri, 4 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara nu mai are bani pentru plata salariilor, începând din această lună, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, managerul general al spitalului, prof. dr. Florin Bârsăşteanu.
'Datoriile spitalului sunt de circa 18.000.000 milioane de lei şi numai pentru plata salariilor ar fi nevoie de 5 milioane de lei lunar, dar pentru septembrie nu avem fondul asigurat nici pentru salarii, nici pentru utilităţi. Lunar rulăm pe un minus de 7-10 miliarde de lei vechi', a spus Bârsăşteanu.
Acesta a menţionat că s-au făcut demersuri la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, dar răspunsul a fost că banii sunt blocaţi la Ministerul Finanţelor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Criză de asistente medicale în spitalele din judeţ Spitalele din judeţul Vaslui se confruntă cu o criză fără precedent de asistente medicale, ajungându-se la situaţia în care în unităţile sanitare o asistentă trebuie să aibă grijă de 60 de bolnavi pe tură.
Covasna: Spitalele, la un pas de blocaj din cauza lipsei de personal Restructurările preconizate de Guvern în sistemul bugetar ar putea bloca activitatea spitalelor din judeţul Covasna, avertizează Sindicatul Sanitas.
Bani mai puţini pentru servicii medicale Alexandria, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a încheiat cu furnizorii de servicii medicale din judeţ 470 de contracte pentru 2009, un an în care bugetul total administrat de această instituţie reprezintă 81,60 la sută în comparaţie cu banii gestionaţi în 2008.
Fonduri europene pentru domeniul transplantului de organe Proiectul 'Specializare pentru performanţă, eficacitate şi răspuns în domeniul transplantului de organe' - SPER, cofinanţat din fondul social european prin Programul operaţional sectorial dezvoltarea resuselor umane 2007-2013, are ca scop deschiderea unor noi perspective vizând îmbunătăţirea cunoştinţelor...
Criza din Europa de Vest alimentează tulburări sociale la periferia estică a continentului Undele de şoc economice şi politice ale crizei financiare care a lovit Europa de Vest zguduie flancurile cel mai puţin prospere ale continentului, crescând presiunea asupra familiilor şi ţărilor din Europa de Est şi Balcani şi alimentând tulburări sociale, notează Wall Street Journal /WSJ/ în ediţia...
Timiş: Criza de personal blochează 400.000 de euro pentru modernizarea Spitalului judeţean Lipsa de personal din Spitalul Judeţean Timişoara a blocat realizarea unor investiţii de peste 400.000 de euro, bani alocaţi de Consiliul Judeţean Timiş modernizării secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă a acestei unităţi spitaliceşti.