Cele mai citite
 


Vaslui: Copil găsit de colegii de şcoală în comă alcoolică într-un şanţ
joi, 10 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil în vârstă de 11 ani din localitatea vasluiană Chirceşti a ajuns miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui în comă alcoolică.
Minorul a fost găsit chiar de colegii de şcoală, pe marginea drumului din localitate, fără cunoştinţă.
Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, băiatul a mers la magazinul din sat, de unde şi-a cumpărat o sticlă de lichior, din care a apucat să bea doar o jumătate din cantitate, după care i s-a făcut rău.
Echipajul de la salvare, chemat la numărul de urgenţă 112 de colegii de şcoală ai copilului, l-a găsit pe acesta în stare de inconştienţă, căzut într-un şanţ de la marginea drumului.
Copilul a fost transportat la spital unde a fost diagnosticat cu o intoxicaţie etilică.
'A fost primit în Camera de Gardă un copil minor, în vârstă de 11 ani, din localitatea Chirceşti, care a fost găsit căzut pe stradă prezentând halenă alcoolică. Ajuns în serviciul de urgenţă s-a constatat că este un copil care nu are părinţi, pentru care se făceau forme pentru dare în plasament. Nu avem o anamneză ca să ştim cu exactitate, dar probabil a consumat suficient de mult alcool dacă a ajuns în stare de comă', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES Lelia Croitoru, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. AGERPRES/(A - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Licean de 16 ani, luat cu ambulanţa în comă alcoolică de la şcoală Un băiat în vârstă de 16 ani, elev la Colegiul Economic 'Anghel Rugină' din Vaslui, a ajuns, joi, în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul reşedinţă de judeţ.
Vaslui: Anchete ale DGASPC în cazul unor adolescenţi găsiţi în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat, luni, anchete în cazul a doi adolescenţi care au ajuns zilele trecute la spital după ce au consumat băuturi alcoolice.
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Vaslui: Ambulanţa a ajuns la o solicitare cu întârziere de peste o oră din cauza drumului O salvare de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a reuşit să ajungă tractată de un tractor la solicitarea primită, miercuri la amiază, din localitatea Zgura, acolo unde o femeie în vârstă de 77 de ani a decedat iar ginerele acesteia era în stare gravă în urma unei presupuse intoxicaţii cu...
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
Vaslui: Un echipaj de la Ambulanţă a fost bătut de rudele unui pacient Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis joi o anchetă în cazul unor angajaţi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) care au fost agresaţi de rudele unui bărbat din localitatea vasluiană Docăneasa care trebuia transportat la spital.