Cele mai citite
 


Pubertatea precoce
joi, 10 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Pediatrie, Video, Viata Sexuala, Endocrinologie, Mama si copilul
 

 

 Dr. Iuliana Gherlan - medic specialist endocrinolog - Institutul de Endocrinologie "C.I.Parhon" - descrie semnalmentele instalării precoce a pubertăţii. Pubertatea precoce este caracterizată prin dezvoltarea timpurie a caracteristicilor sexuale, la fete înainte de vârsta de 8 ani, iar la băieţi înainte de vârsta de 9 ani.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iohannis a numit-o consilier de stat pe Diana Loreta Păun, medic primar endocrinolog Preşedintele Klaus Iohannis a numit-o luni pe Diana Loreta Păun în funcţia de consilier de stat la Departamentul Sănătate Publică, informează Administraţia Prezidenţială.
Cresterea staturala - de la normal la patologic Dr. Iuliana Gherlan - medic specialist endocrinolog - Institutul de Endocrinologie "C.I.Parhon" - vorbeste despre reperele cresterii staturale normale, insistand si asupra anumitor simptome ce pot fi descoperite la copiii care nu cresc in inaltime in conformitate cu varsta lor. Cresterea in inaltime...
Diana Păun: Persoanele cu hipertiroidie pot fi decompensate de căldură În sezonul cald pot fi afectate persoanele cu hipertiroidie, căldura având efect de decompensare, a declarat joi pentru AGERPRES dr. Diana Păun, managerul Institutului de Endocrinologie "C.I. Parhon".
Dr. Constantin Dumitrache: Patologia endocrină este influenţată de temperaturile crescute Patologia endocrină este influenţată de temperaturile crescute, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, prof. dr. Constantin Dumitrache, de la Institutul de Endocrinologie "C.I Parhon".
Totul despre tiroida sau cum sa previi bolile tiroidiene Prof. dr. Constantin Dumitrache medic primar endocrinologie, doctor în ştiinţe medicale-Clinica Gral Medical Colentina
Tiroida si sanatatea organismului (Campania: “Lasa fluturele sa zboare, insa ai grija de el”) Preventia bolilor tiroidiene Vrei sa afli care este rolul tiroidei in organismul tau? Vrei sa stii de ce un control periodic poate preintampina cu succes cele mai frecvente afectiuni ale tiroidei? Vrei sa beneficiezi de un pachet medical complet la jumatate de pret?