Cele mai citite
 


Atletism: Venezueleanul Castillo, medaliat cu aur la Jocurile Panamericane, depistat pozitiv
vineri, 11 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Atletul venezuelean Victor Castillo, recent învingător în proba de săritură în lungime la Jocurile Panamericane, a fost depistat pozitiv la un stimulent interzis şi va trebui să restituie medalia de aur câştigată la această competiţie, informează AP, citată de Agerpres.
Potrivit federaţiei din Venezuela, testul la care a fost supus Castillo a relevat prezenţa unor urme de metilhexanamină, substanţă ce se regăseşte în unele băuturi energizante şi suplimente alimentare.
Federaţia internaţională de profil a anunţat forul venezuelean în legătură cu rezultatele testului, efectuat cu ocazia Jocurilor Panamericane ce au avut loc în oraşul mexican Guadalajara.
Comitetul Olimpic Venezuelean a anunţat că sportivul în vârstă de 30 de ani va fi probabil suspendat pe viaţă. În 2006, Castillo a fost suspendat doi ani, după ce a fost depistat pozitiv la furosemid, un diuretic interzis, care este şi un agent mascant.
AGERPRES (Mircea Lazaroniu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Furosemid: Patronul Teva din Franţa vrea 'urmărirea pistei umane' Patronul Teva France , un laborator care face obiectul unei anchete pentru o eroare de ambalaj a medicamentului Furosemid, ce s-ar putea afla la originea mai multor decese, a indicat vineri că urmăreşte de acum o 'pistă umană', relatează AFP.
Venezuela: Hugo Chavez vrea să candideze pentru un nou mandat de preşedinte la alegerile din 2012 Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, va candida la alegerile de anul viitor pentru un nou mandat de şase ani, în ciuda recentei operaţii de îndepărtare a unei tumori canceroase, a declarat el pentru publicaţia de stat Correo del Orinoco, într-un interviu publicat duminică şi preluat de AFP.
Venezuela: Hugo Chavez se îndreaptă spre o recuperare "reală", dar "progresivă" (preşedintele Parlamentului) Preşedintele venezuelean Hugo Chavez, spitalizat de la 10 decembrie în Cuba pentru o a patra operaţie de cancer, se îndreaptă spre o recuperare "reală", dar "progresivă", a declarat duminică preşedintele Parlamentului de la Caracas, Diosdado Cabello, după ce sâmbătă s-a întâlnit cu şeful statului la...
Venezuela: Virusul gripal H1N1 a făcut 8 victime de la începutul anului 2011 Virusul gripal H1N1 a ucis opt persoane în Venezuela de la începutul acestui an, din cele 712 persoane infectate, a anunţat sâmbătă ministrul venezuelean al sănătăţii, Eugenia Sader, transmite AFP.
Venezuela: Producţia şi distribuţia de alimente şi medicamente, pusă sub controlul armatei Preşedintele Venezuelei Nicolas Maduro a anunţat marţi o nouă iniţiativă care îşi propune să combată crizele de alimente şi medicamente plasând aceste sectoare sub supravegherea armatei, relatează DPA.
Venezuela: Manifestanţii vor să ştie 'adevărul' în legătură cu preşedintele Hugo Chavez Sute de opozanţi ai preşedintelui venezuelean, Hugo Chavez, au manifestat duminică la Caracas reclamând 'adevărul' în legătură cu starea de sănătate a şefului statului, care nu a mai apărut în public de aproximativ trei luni, când a plecat în Cuba pentru a fi operat de cancer, relatează AFP.