Cele mai citite
 


Brăila: Peste 3.000 de persoane vaccinate gratuit antigripal
vineri, 11 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 3.000 de brăileni din categoriile persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire au fost vaccinaţi antigripal gratuit, în cadrul campaniei derulate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), potrivit directorului DSP Brăila, Gabriel Ciochină.
'DSP Brăila a achiziţionat 6.400 doze de vaccin antigripal de la Institutul Cantacuzino Bucureşti, iar în primă tranşă au fost deja distribuite medicilor de familie 4.800 de doze. Până în prezent au fost imunizate 3.100 persoane din categoriile celor cu risc ridicat de îmbolnăvire', a declarat joi, pentru AGERPRES, Gabriel Ciochină.
Vaccinurile antigripale fabricate pentru acest sezon rece conţin aceleaşi tulpini ca şi cele produse anul trecut, inclusiv cea a virusului gripei porcine.
Medicii susţin că imunizarea populaţiei se face în sezonul pregripal, respectiv înainte de jumătatea lunii noiembrie, când deja încep să apară primele cazuri. AGERPRES/ (A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Numărul persoanelor vaccinate gratuit antigripal este de 3.100 Numărul persoanelor vaccinate gratuit antigripal din categoriile celor cu risc ridicat de îmbolnăvire, în cadrul campaniei derulate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), este de 3.100, a declarat, miercuri, directorul DSP Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproximativ 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a primit aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, după cum a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Dumitra Orăşanu.
Brăila a primit 19% din necesarul dozelor de vaccin antigripal gratuit Judeţul Brăila a primit 19% din necesarul dozelor de vaccin antigripal gratuit, a doua tranşă de vaccin urmând să vină până la sfârşitul acestei luni, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, dr. Andreia Gavrilescu.
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Hunedoara: 10.000 doze de vaccin antigripal A/H1N1 distribuite suplimentar Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara va distribui medicilor de familie şi unităţilor sanitare din judeţ încă 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1, operaţiunea fiind prevăzută să se încheie în cursul zilei de luni.
Mehedinţi: Aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal distribuite în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a primit de la Ministerul Sănătăţii (MS) a doua tranşă de vaccin antigripal, a declarat marţi pentru AGERPRES directorul adjunct, dr. Romaniţa Ionovici.