Cele mai citite
 


Botoşani: Născut pe 11.11.11, la ora 11.11
sâmbătă, 12 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie din municipiul Botoşani a născut, vineri, un copil cu o caracteristică unică la nivel judeţean: el a venit pe lume pe 11.11.2011, la ora 11,11.
Băieţelul s-a născut la Maternitatea din Botoşani, iar în momentul naşterii avea o greutate de 3.000 de grame.
"Este un fapt oarecum neobişnuit, dar ne bucurăm că totul a decurs normal şi mama şi copilul sunt bine", a declarat medicul Camelia Todică.
Mama copilului, în vârstă de 25 de ani, nu a decis încă numele pe care i-l va da bebeluşului şi spune că va lua hotărârea împreună cu soţul său. Femeia speră însă ca micuţul său să fie un norocos. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bebeluş "gigant" născut la Maternitatea din Botoşani Un bebeluş "gigant" a venit pe lume, marţi, la Secţia de obstretică şi ginecologie a Spitalului Judeţean Mavromati din Botoşani, acesta cântărind la naştere 5.145 grame, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al spitalului, Ioan Asaftei.
Tripleţi născuţi la maternitatea din Botoşani Primii tripleţi din ultimii opt ani s-au născut, vineri, la Maternitatea din Botoşani, o tânără de 35 de ani aducând pe lume doi băieţi şi o fetiţă.
Botoşani: O femeie de peste 100 de kilograme a născut al 13-lea copil O femeie de 42 de ani şi peste 100 de kilograme din localitatea Tudor Vladimirescu din judeţul Botoşani a născut al 13-lea copil, acesta având o greutate la naştere de 5,5 kilograme.
Botoşani: O tânără cu sifilis şi-a abandonat copilul în maternitate O femeie de 31 de ani, din comuna botoşăneană Hlipiceni, care a fost diagnosticată cu sifilis, a fugit din Maternitatea din Botoşani, la scurt timp după ce a născut. Ea a adus pe lume un copil de 2,9 kilograme şi, imediat după naştere, a fost inclusă într-un program de tratament pentru boala de care...
Prima naştere sub apă la Maternitatea din Botoşani Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Botoşani a înregistrat, vineri, prima naştere subacvatică.
Botoşani: Protest împotriva cadrelor medicale din Maternitate, după decesul unui bebeluş la două zile de la naştere Aproximativ 100 de persoane au participat, joi după-amiază, la o acţiune de protest în semn de solidaritate cu o familie al cărei copil a murit, zilele trecute, la doar două zile după naştere.