Cele mai citite
 


Japonia: împăratul Akihito va mai rămâne în spital din cauza unor complicaţii
sâmbătă, 12 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Împăratul Japoniei, Akihito, care a fost internat duminica trecută din cauza unei bronşite şi urma să fie externat vineri, va rămâne în spital cel puţin încă o zi după ce i-a revenit febra, a informat agenţia de presă niponă Kyodo, relatează Reuters.
Akihito, care va împlini 78 de ani luna viitoare, primise iniţial undă verde din partea medicilor să se întoarcă la palat, însă va rămâne la Spitalul Universitar din Tokyo până sâmbătă sau chiar mai mult, după ce tusea sa s-a înrăutăţit şi i-a crescut febra, a menţionat sursa citată.

Akihito, care a urcat pe tron după moartea tatălui său Hirohito în 1989, a petrecut o mare parte din ultimele două decenii încercând să micşoreze distanţa dintre familia imperială şi popor. La cinci zile după ce un cutremur devastator urmat de tsunami a lovit nord-estul Japoniei în luna martie, împăratul Akihito şi-a făcut o rară apariţie televizată şi în luna aprilie a călătorit în zonele afectate împreună cu împărăteasa Michiko, 77 de ani.AGERPRES/(Mihaela Moise)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bronşita Bronşita reprezintă o reacţie inflamatorie a mucoasei bronşice la acţiunea unor factori infecţioşi sau fizico-chimici. Aceasta poate fi acută sau cronică.
Neuropatia diabetică şi piciorul diabetic - complicaţii de temut pentru persoanele cu diabet zaharat Specialiștii prezenți la Prima Conferință Națională de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, cu participare internațională – Neurodiab 2013 au atras atenția asupra faptului că aproximativ 1 din 5 persoane cu diabet zaharat ar putea avea o ulceratie la nivelul picioarelor la un moment dat în viață...
Japonia: Primul transplant pulmonar de la un donator viu la un pacient de doi ani O echipă de la Spitalul Universitar din Okayama (vestul Japoniei) a transplant cu succes părţi mici din plămânul unei mame fiului acesteia în vârstă de numai doi ani, relatează joi EFE, care precizează că este prima operaţie de acest tip realizată în lume în cazul unui pacient atât de tânăr şi cu un...
IC Fundeni: Actorul George Alexandru a murit prin complicaţii severe ale unei infecţii abdominale grave Actorul George Alexandru a încetat din viaţă vineri, 1 ianuarie, la ora 23,30, din cauza unor complicaţii severe ale unei infecţii abdominale grave, a precizat Institutul Clinic Fundeni într-un comunicat remis AGERPRES.
Cacaua şi ceaiul verde protejează împotriva unor complicaţii asociate diabetului (studiu) Cacaua şi ceaiul verde conţin substanţe care pot ajuta în prevenirea şi tratamentul unor complicaţii asociate diabetului în cazul rinichilor şi retinei, potrivit unui studiu brazilian, relatează EFE.
Dr. Ovidiu Muşat: 5% dintre pacienţii cu diabet ajung la complicaţii ale globului ocular Aproximativ 5% dintre pacienţii cu diabet ajung în situaţia de a avea complicaţii la nivel ocular, a declarat pentru AGERPRES medicul primar oftalmolog Ovidiu Muşat de la Spitalul Militar Central.