Cele mai citite
 


Medic din Târgu Jiu, cercetat penal în urma decesului unei fete operate de amigdalită
sâmbătă, 12 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu au început urmărirea penală pentru ucidere din culpă împotriva medicului Carmen Braia, de la secţia ORL a Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu, după ce o fată de 17 ani, Raluca Tulic, a decedat în urma unei operaţii de amigdalită.
De asemenea, procurorii au dispus începerea urmăririi penale faţă spital (persoană juridică) şi faţă de un alt angajat al unităţii medicale, pentru fals intelectual.
Minora a fost internată la secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu cu diagnosticul 'adenoamigdalită cronică' şi a decedat pe 10 august 2011. Medicii legişti au stabilit că decesul s-a produs în urma unui infarct miocardic acut întins cu pancreatită hemoragică.
Părinţii fetei acuză cadrele medicale că moartea tinerei ar fi survenit în urma unei injecţii cu ampicilină.AGERPRES/(AS-Eusebi Manolache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Tânăra internată în secţia ORL a Spitalului Judeţean a murit în urma unui infarct miocardic Reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Gorj au finalizat autopsia tinerei în vârstă de 17 ani, decedată miercuri dimineaţă în secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu în urma unei injecţii cu ampicilină, rezultatele indicând faptul că fata a murit în urma unui infarct miocardic.
UPDATE Accident elicopter SMURD: Procurorii au început urmărirea penală in rem şi pentru ucidere din culpă Procurorii militari au început urmărirea penală in rem şi pentru ucidere din culpă în cazul elicopterului SMURD prăbuşit luni în Lacul Siutghiol din judeţul Constanţa.
Accident elicopter SMURD: Procurorii au început urmărirea penală in rem şi pentru ucidere din culpă Procurorii militari din Parchetul General au început urmărirea penală in rem şi pentru ucidere din culpă în cazul elicopterului SMURD prăbuşit luni în Lacul Siutghiol din judeţul Constanţa.
Procurorii au început urmărirea penală împotriva Maternităţii Giuleşti Procurorul Marius Iacob, şeful Secţiei de Urmărire Penală din Parchetul General, a anunţat miercuri începerea urmăririi penale împotriva Maternităţii Giuleşti pentru ucidere din culpă şi vătămare gravă din culpă.
UPDATE 1 Procurorii au început urmărirea penală împotriva Maternităţii Giuleşti Bucureşti, 25 aug /Agerpres/ - Procurorul Marius Iacob, şeful Secţiei de Urmărire Penală din Parchetul General, a anunţat miercuri începerea urmăririi penale împotriva Maternităţii Giuleşti pentru ucidere din culpă şi vătămare gravă din culpă.
Nu tratati amigdalita si otita? - Va expuneti la riscuri foarte grave Amigdalitele si otitele sunt printre cele mai frecvente afectiuni in randul copiilor si pot duce la complicatii grave, putand fi un punct de plecare catre meningita daca nu sunt tratate la timp. De multe ori astfel de afectiuni sunt virale, insa multi parinti trateaza copiii cu antibiotice, in...