Cele mai citite
 


Secretarul de stat în MS Cristian Irimie, mulţumit de ritmul lucrărilor de la Spitalul 'Cuza Vodă' din Iaşi
sâmbătă, 12 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cristian Anton Irimie, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat, vineri, la Iaşi, că este mulţumit de modul cum evoluează lucrările de renovare a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie "Cuza Vodă".
"Este un efort pe care Ministerul Sănătăţii îl face pentru creşterea calităţii actului medical şi al asistenţei medicale în cazul mamei şi copilului", a afirmat, într-o conferinţă de presă, Cristian Anton Irimie.
El a precizat că, pe lângă reabilitarea imobilelor în care funcţionează cele 22 de spitale de obstetrică şi ginecologie din ţară incluse în programul naţional de renovare prin împrumutul acordat MS de Banca Mondială, ele vor fi dotate şi cu aparatură medicală şi instrumentar medical şi chirurgical.
La rândul său, prof. univ. dr. Mircea Onofriescu, managerul Maternităţii "Cuza Vodă", a precizat că, după finalizarea lucrărilor de reabilitare, activitatea medicală va fi reorganizată.
Conform acestuia, se vor cheltui 6 milioane de euro pentru lucrările de reabilitare a spitalului şi pentru dotarea cu aparatură medicală.
"Pentru că mama şi copilul au nevoie de condiţii speciale de îngrijire, vom modifica structura spitalului pentru eficientizarea asistenţei medicale", a precizat prof. univ. dr. Mircea Onofriescu. AGERPRES/(A - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Conducerea Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie 'Cuza Vodă' cere reevaluarea gradului de clasificare Secretarul de stat în ministerului Sănătăţii Cristian Anton Irimie a declarat, vineri, în cadrul unei vizite efectuate la Iaşi, că Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie 'Cuza Vodă', care este cea mai mare maternitate din Iaşi, va fi reevaluat la începutul anului viitor şi va primi gradul IM, dacă aceasta...
Cristian Anton Irimie: Bugetul sănătăţii pe 2012 este mai mare cu 13% faţă de anul acesta Bugetul sănătăţii pentru anul 2012 este mai mare cu 13% faţă de cel de anul acesta, a declarat marţi, pentru AGERPRES, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Cristian Anton Irimie.
Fostul secretar de stat în MS Cristian Irimie contrazice declaraţiile liderului UNPR Suceava privitoare la sistemul de sănătate Fostul secretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), Cristian Irimie, candidat PDL pentru o funcţie de consilier judeţean, a dezavuat, miercuri, declaraţiile liderului judeţean al UNPR Suceava, Cătălina Vartic, candidat al partidului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, conform cărora...
Răzvan Vulcănescu (MS): Va fi lansată procedura de înnoire a studiilor de fezabilitate pentru construcţia spitalelor regionale Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Răzvan Vulcănescu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că în această lună va fi lansată procedura pentru angajarea consultantului internaţional care să reînnoiască studiile de fezabilitate pentru construirea spitalelor regionale...
Ministerul Sănătăţii doreşte continuarea colaborării cu Banca Mondială Ministerul Sănătăţii intenţionează continuarea colaborării cu Banca Mondială (BM) şi după data de 15 martie, atunci când proiectul actual se va finaliza, în acest sens ministrul Eugen Nicolăescu şi secretarul de stat Raed Arafat având joi o întâlnire cu reprezentanţii băncii.
Iaşi: Fonduri de 1,5 milioane de lei pentru achiziţia de aparatură medicală la Institutul Socola Institutul de Psihiatrie 'Socola' a primit vineri, de la Ministerul Sănătăţii, acordul privind o finanţare de 1,5 milioane de lei pentru dotarea cu dispozitive şi aparatură medicală.