Cele mai citite
 


Alegeri la Colegiul Medicilor al Municipiului Bucureşti
marţi, 15 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În perioada 15-17 noiembrie vor avea loc alegeri pentru Consiliul Colegiului Medicilor al Municipiului Bucureşti (CMMB).
Pentru cele 32 de locuri - 23 pentru membri plini şi nouă pentru supleanţi - s-au înscris un număr de 75 de candidaţi, a declarat, pentru AGERPRES, prof. dr. Ion Lascăr, preşedintele al CMMB.
În cazul în care va fi necesar un al doilea tur de scrutin, acesta se va organiza în zilele de 25, 26 şi 27 noiembrie, a precizat preşedintele CMMB.
El a adăugat că pentru Adunarea Generală a Colegiului Medicilor din România numărul candidaţilor înscrişi din partea CMMB este tot de 75.
După alegerea Consiliului, în prima sa şedinţă, acesta va alege conducerea, a menţionat prof. dr. Ion Lascăr.
În conformitate cu prevederile Regulamentului electoral, repartizarea membrilor CMMB cu drept de vot se face pe mai multe secţii - şase, astfel încât să nu se depăşească numărul maxim admis de 2.000 de membri/secţie.
Pentru ambele tururi de scrutin, trei secţii de votare vor fi organizate la sediul Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti, str. Avram Iancu nr. 1, sector 2, iar celelalte trei în incinta Facultăţii de Medicină Generală din cadrul UMF "Carol Davila", Bulevardul Eroilor Sanitari, nr. 8, Sector 5.
Votarea se va desfăşura între orele 8,00 - 20,00.
Alegerile pentru colegiilor medicilor au început cu 1 noiembrie în toate judeţele. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Decizii luate de Colegiul Medicilor din România referitor la repercusiunile asupra medicilor în cazul Năstase Consiliul Naţional al Colegiului Medicilor din România (CMR), întrunit vineri, la Eforie Nord, a luat mai multe decizii cu privire la chemarea la DNA a medicilor care i-au acordat asistenţă medicală fostului premier Adrian Năstase şi ca urmare a declaraţiilor, considerate ''iresponsabile'' de CMR, ale...
Acad.prof. dr. Ioanel Sinescu: Concurenţa la UMF 'Carol Davila', cea mai mare după 1989 Concurenţa la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Carol Davila" este în acest an cea mai mare după 1989, potrivit rectorului instituţiei de învăţământ superior, acad. prof. dr. Ioanel Sinescu.
Colegiul Medicilor din România califică drept 'superficială' ancheta de la Spitalul judeţean Buzău Biroul Executiv al Colegiului Medicilor din România (CMR) consideră ''superficială'' ancheta care s-a desfăşurat la secţia de pediatrie a Spitalului judeţean Buzău şi respinge ''cu fermitate'' încercarea de a se transfera întreaga responsabilitate asupra corpului medical.
Colegiul Medicilor din România: În 2009, 94 de dosare disciplinare Comisia superioară de disciplină a Colegiului Medicilor din România a primit, în anul 2009, 95 de dosare disciplinare, în care au fost implicaţi 154 de medici, dintre care 48 au fost sancţionaţi, se arată în raportul de activitate al CMR pe anul trecut.
Colegiul Medicilor a decis să susţină "în situaţie extremă" o grevă generală Adunarea Generală a Colegiului Medicilor din România a decis vineri să susţină "în situaţie extremă" demersul sindicatelor din sănătate privind greva generală.
Colegiul Medicilor vrea majorarea salariilor rezidenţilor până la alegerile generale, susţine Vasile Astărăstoaie Preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof.univ.dr. Vasile Astărăstoaie, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că până la alegerile generale acest organism ar putea să forţeze majorarea salariilor medicilor rezidenţi, în caz contrar s-ar putea recurge la demisia...