Cele mai citite
 


Giurgiu: Campanie de testare gratuită a glicemiei
marţi, 15 noiembrie 2011   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ o mie de giurgiuveni şi-au putut măsura, gratuit, luni, glicemia, în cadrul unei campanii menite să marcheze Ziua mondială a diabetului.
"Evită complicaţiile, testează-ţi glicemia" a fost numele campaniei iniţiate de Organizaţia judeţeană de femei a PDL Giurgiu.
Reprezentanta organizaţiei, Florentina Popescu, a precizat, pentru AGERPRES, că scopul a fost acela de a conştientiza în rândul populaţiei necesitatea testării periodice a glicemiei.
Acţiunea s-a desfăşurat în două puncte din municipiul Giurgiu - la sediul Autorităţii de Sănătate Publică şi la Policlinica din oraş -, precum şi în comunele Prundu, Băneasa, Floreşti-Stoeneşti, efectuarea testelor fiind făcută cu sprijinul personalului medical de specialitate. AGERPRES/(A - Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
Magazin online pentru diabetici http://diabetmag.ro

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ziua Mondială a Diabetului, marcată prin acţiuni de testare gratuită a glicemiei (grupaj) Ziua Mondială a Diabetului a fost marcată luni, în ţară, prin acţiuni de testare gratuită a glicemiei, a greutăţii şi tensiunii arteriale.
Suceava: Testare gratuită a glicemiei de Ziua Mondială a Diabetului Sucevenii cu vârste de peste 35 de ani şi supraponderali care nu sunt diagnosticaţi cu diabet îşi vor putea testa gratuit glicemia, tensiunea arterială, colesterolul şi greutatea, a declarat, luni, directorul DSP Suceava, Ludovic Abiţei.
Campanie de testare gratuită a glicemiei şi tensiunii arteriale în sectorul 1 al Capitalei Primăria Sectorului 1 organizează, sâmbătă şi duminică, o campanie de testare gratuită a glicemiei şi tensiunii arteriale, precum şi măsurarea pulsului şi a nivelului de oxigen din sânge, informează un comunicat transmis, vineri, AGERPRES.
Cluj: Campanie de testare gratuită a glicemiei şi depistare a diabetului zaharat O campanie de testare a glicemiei şi depistare a diabetului zaharat se va derula la Cluj-Napoca, între 9 şi 11 mai, acţiunea fiind organizată de filiala Cluj a Uniunii Social Liberale (USL), cu sprijinul Clinicii medicale "Regina Maria" şi a profesorului universitar dr. Nicolae Hâncu.
„Esti sigur că vezi bine?” – campanie de testare gratuită a vederii, în magazinele Vision Optica Vision Optica lansează în Bucureşti o campanie de avertizare cu privire la necesitatea controlului oftalmologic periodic pentru îngrijirea vederii, invitând bucureştenii să îşi facă testări gratuite a sănătăţii ochilor, în perioada 4 aprilie – 12 aprilie 2012.
Testare gratuită a tensiunii arteriale, în zona Spitalului Colţea Persoanele interesate îşi pot controla gratuit tensiunea arterială, vineri, în zona Spitalului Colţea, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva Hipertensiunii Arteriale.