Cele mai citite
 


Gral Medical a lansat Favor, primul card de sănătate cu acumulare din România
marţi, 15 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Gral Medical a lansat cardul cu acumulare Favor, cel mai nou produs pe piaţa cardurilor şi abonamentelor de sănătate, se arată într-un comunicat al companiei de servicii medicale.
'Deşi în prezent piaţa serviciilor de abonamente de sănătate deţine aproximativ 10-12% din totalul pieţei serviciilor medicale private, aproximativ 600 milioane de euro, ponderea majoritară este dată de abonamentele corporate. Dacă pachetele existente se învârt în jurul serviciilor de medicina muncii, cu siguranţă pacienţii au fost uitaţi, iar ei trebuie să se adăpostească între sistemul de stat şi politica companiilor private', a spus Robert Chiţan, director de promovare-dezvoltare Gral Medical.
Gral Medical a investit peste 400.000 euro în logistică, consultanţă şi infrastructura sistemului informatic pentru ca acest produs să fie disponibil, începând cu toamna anului 2011, în majoritatea oraşelor unde Gral Medical activează.
Compania Gral Medical a înregistrat, în primele nouă luni ale anului 2011, venituri de 10,5 milioane euro, cu o creştere de 20% faţă de perioada similară a anului 2010, şi estimează venituri totale, în 2011, de peste 14 milioane de euro.
Cardul cu acumulare Favor are la bază un studiu de cercetare efectuat în reţeaua clinicilor Gral. Studiul a fost efectuat de Gral Medical în perioada octombrie 2010 - august 2011 în Bucureşti, Craiova, Ploieşti, Piteşti şi Focşani.
Cardul cu acumulare Favor este un card de sănătate cu 'acumulare'. Asta înseamnă că pe el se acumulează bani, iar aceştia rămân pe card atâta timp cât doreşte titularul. Nu există o perioadă de timp în care se pierde suma acumulată pe card. În cazul abonamentelor clasice, cât şi a asigurărilor de sănătate, există dezavantajul că pacientul pierde la sfârşitul anului toată suma depusă. Acest lucru se întâmplă deoarece mulţi abonaţi nu folosesc serviciile medicale din pachet sau nu sunt obligaţi să folosească poliţa de asigurare.
Cardul cu acumulare Favor poate fi folosit de toţi membrii familiei - părinţi, copii, fraţi. Atunci când pacientul este pus în situaţia în care un membru al familiei are probleme de sănătate, cardul Favor protejează întreaga familie. Mai mult de atât, cardul oferă flexibilitate la acumulare - lunar, ocazional sau ambele. În cazul abonamentelor clasice sau asigurărilor de sănătate acestea sunt uninominale, iar plata trebuie făcută lunar fără să îţi ofere o variantă în cazul în care te răzgândeşti sau apare ceva neprevăzut.
În perioada 15 noiembrie 2011 - 15 decembrie 2011, în cadrul campaniei 'A început era cardului cu acumulare', pentru fiecare card încheiat Gral Medical acordă un bonus de 100 lei, 200 lei sau 300 de lei pentru cele trei tipuri de carduri oferite.AGERPRES/(AS-Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gral Medical a lansat primul card de sanatate cu acumulare din Romania Gral Medical a lansat cel mai nou produs pe piata cardurilor si abonamentelor de sanatate, si anume cardul cu acumulare Favor. Cu aceasta ocazie piata serviciilor medicale capata o noua dinamica atat prin caracterul inovativ dar si prin spargerea barierelor existente de peste 10 ani din acest...
Campanie de prevenţie a cancerului mamar, desfăşurată în Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Piteşti şi Craiova O campanie de prevenţie a cancerului mamar se desfăşoară în Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Piteşti şi Craiova, putând fi efectuate, până pe 31 decembrie, ecografii mamare la preţuri reduse.
A sosit era cardurilor de sanatate cu acumulare Istoric Incepand cu anul 2000 pe piata serviciilor medicale private s-a conturat un produs nou dedicat pacientilor, si anume, abonamentul de sanatate. Lansarea lui nu a fost deloc spectaculoasa, acesta fiind si motivul pentru care pana la aparitia asigurarilor de sanatate (2005-2006) nici...
Gral Medical desfăşoară campania anuală de prevenţie a cancerului de sân Gral Medical desfăşoară până la sfârşitul lunii decembrie campania de prevenţie a cancerului de sân "Viitorul depinde de tine. Ia măsuri acum!".
"Vino cu papionul la control": Pachet promoţional de analize medicale pentru tiroidă Pacienţii din Bucureşti şi din alte şase oraşe pot beneficia de o reducere de 60% la un pachet de analize medicale şi de 25% pentru o ecografie de tiroidă, în cadrul campaniei naţionale "Vino cu papionul la control", desfăşurată în perioada 26 octombrie - 30 noiembrie, la centrele Gral Medical.
Consultaţii internaţionale de diagnosticare a cancerului în cele mai importante clinici din reţeaua naţională Gral Medical GRAL Medical, în parteneriat cu AKH Viena, pune la dispoziţia pacienţilor din Piteşti, Rm. Vâlcea, Focşani, Sibiu şi Ploieşti consultaţii de second opinion în ONCOLOGIE. În premieră, un renumit medic oncolog din Viena a decis să ofere servicii de second opinion şi consultaţii preventive...