Cele mai citite
 


Mureş: Salarii între 2.500 şi 10.000 de euro oferite de firme din străinătate pentru personalul medical
marţi, 15 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La cea de-a treia ediţie a Târgului de Job-uri 'Cariere în alb' desfăşurat, luni, la Târgu Mureş, cele zece firme de recrutare participante au prezentat celor specializaţi în domeniul medical oferte salariale tentante, începând de la 2.500 de euro şi terminând cu 10.000 de euro.
Târgul 'Cariere în alb' s-a adresat medicilor de orice grad şi specializare, farmaciştilor şi asistenţilor de farmacie, medicilor dentişti, celor specializaţi în balneo-fizio-kinetoterapeuţi, asistenţilor medicali, personalului medical auxiliar, personalului administrativ, dar şi studenţilor la Medicină, Farmacie, Medicină Dentară.
'Evenimentul 'Cariere în alb' are menirea de a aduce, sub acelaşi acoperiş, oferte de muncă foarte atractive pentru personalul medical. Avem multe oferte de muncă pentru profesioniştii din domeniul medical din Târgu Mureş, toate locurile de muncă sunt în străinătate. Azi avem 10 firme de recrutare care oferă locuri de muncă în Germania, Anglia, Irlanda, Suedia, Norvegia, Italia sau Spania. Mai sunt şi alte ţări, depinde de fiecare recrutor în parte. De asemenea, avem un ONG care recrutează medici pentru a-i trimite în zone defavorizate şi în zone de urgenţă, sunt cei de la Medecins Sans Frontieres. Ei vor susţine şi un workshop în care vor prezenta cazuri speciale de unde activează, precum şi mai multe informaţii despre zona aceasta', a precizat Constantin Covaliu, unul dintre organizatorii manifestării.AGERPRES/(A - Dorina Matiş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mureş: Plecarea asistenţilor medicali în străinătate afectează SCJU; deficitul de personal este de 16% Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că plecarea asistenţilor medicali în străinătate afectează activitatea spitalului, deficitul total de personal fiind de 16%.
UMF Târgu Mureş a lansat campania 'Adoptă o inimă de copil', în cadrul 'Zilelor inimii' Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş, profesor doctor Leonard Azamfirei, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, lansarea campaniei 'Adoptă o inimă de copil', în cadrul evenimentelor 'Zilelor inimii', organizate în colaborare cu Institutul de Urgenţă pentru Boli Ca...
'Zilele inimii', sărbătorite la IUBCvT Târgu Mureş prin efectuarea unui transplant de cord Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş a lansat vineri campania 'Adoptă o inimă de copil' în cadrul evenimentului 'Zilele inimii', concomitent cu efectuarea unui nou transplant de cord la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT).
REPORTAJ/Peste 150.000 de pacienţi şi numeroase tehnici noi în transplantul cardiac, la Institutul de Boli Cardiovasculare Târgu Mureş Institutul de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureş a avut, în cei 20 de ani de activitate, peste 150.000 de pacienţi, au fost realizate 55 de transplanturi cardiace şi s-au introdus unele tehnici în premieră în România, graţie unor cercetări începute încă din anii '50...
Prima prelevare multi-organ şi multi-ţesut realizată la SCJU Târgu Mureş, de la un pacient de 29 de ani Mai multe echipe de medici sosite din ţară şi străinătate au efectuat timp de circa zece ore, începând din noaptea de miercuri spre joi, o prelevare multi-organ şi multi-ţesut în premieră la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, de la un donator în vârstă de 29 de ani, internat în Secţia...
UMF Târgu Mureş introduce în premieră naţională conceptul de admitere pentru studenţii străini 'early admission' Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş a anunţat, pe site-ul propriu, că introduce din acest an, în premieră naţională, un nou concept de admitere pentru studenţii din străinătate denumit "early admission".