Cele mai citite
 


Medsana oferă testarea gratuită a glicemiei pentru pacienții săi în săptămâna 14-20 noiembrie
marţi, 15 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Diabetul
 

 

 
 
 
 
 
 
Bucureşti, 15 noiembrie 2011 – Centrul Medical Medsana se alătură eforturilor de prevenţie a diabetului şi oferă testarea gratuită a glicemiei tuturor celor care efectuează analize de laborator în clinicile Medsana.

 

 

 „Diabetul este una dintre afecțiunile cu o prevalență în creștere alarmantă în România și, prin patologia asociată, una dintre principalele cauze de mortalitate la nivel mondial. De aceea, este important ca, pe lângă alte analize uzuale, fiecare dintre noi să își testeze periodic glicemia pentru a diagostica din timp diabetul zaharat. Trebuie să trăim o viață sănătoasă alegând o alimentație echilibrată, să facem mișcare fizică în mod regulat”, declară Dr. Anca Popa, Director Medical, Centrul Medical Medsana.
 
Această acțiune face parte din componenta de prevenţie a unor afecţiuni precum cancerul de sân şi de col (LadyCare şi LadyCare+), diabetul şi obezitatea (NutriCare) și afecțiunile cardio-vasculare (CardioCare) componentă lansată în acest an de către Centrul Medical Medsana.
 
 
Despre Medsana
Deschizător de drumuri pe piaţă autohtonă de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus în România conceptul de clinică multidisciplinară, oferind încă de la înfiinţare, din 1996, servicii complete de diagnostic şi tratament. Reţeaua Medsana cuprinde în acest moment două centre medicale în Bucureşti: Primaverii şi Cotroceni, un centru medical multidisciplinar în Ploieşti şi două laboratoare de analize (în Bucureşti şi Ploiesti) acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofeăa rezultate precise şi rapide. Medsana oferă consultanţă medicală în peste 30 de specialităţi, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat în aceeaşi zi, fiind printre puţinele centre medicale din România care efectuează o gamă amplă de teste genetice şi moleculare.
Ca o recunoaştere a standardului înalt de calitate atins în serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distincții care se referă atât la nivelul de încredere a consumatorilor (Trusted Brand), cât şi la renumele şi imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CardioCare, noul pachet de evaluare a riscului de afecţiuni cardiovasculare disponibil în clinicile Medsana Bucureşti, 21 septembrie 2011 – Centrul Medical Medsana se alătură eforturilor de prevenţie a bolilor cardiovasculare şi lansează în luna Inimii pachetul de servicii CardioCare. Pachetul se adresează adulţilor interesaţi să îşi evalueze riscul de afecţiuni cardiovasculare şi include: consultaţie de...
Începând cu 1 mai, în clinicile Medsana scad prețurile la o parte din analizele de laborator, inclusiv teste genetice Începând cu 1 mai, Centrul Medical Medsana reduce în medie cu până la 18% costul pentru anumite tipuri de analize de laborator (din categorii precum biochimie, electroliți și markeri neoplazici, hormoni, hematologie, ORL, alergologie, imunologie, bacteriologie, genetică, ș.a.).
Centrul Medical Medsana lansează abonamente pentru persoane fizice Bucureşti, 24 noiembrie 2011 – Centrul Medical Medsana lansează trei tipuri de abonamente pentru persoane fizice - adulți (Medsana Life și Medsana Basic) și copii (Medsana ChildCare), care vor fi disponibile în toate clinicile începând cu 25 noiembrie.
Dr. Amorin Popa: Diabetul zaharat poate fi prevenit printr-o alimentaţie sănătoasă Preşedintele Comisiei de Diabet din cadrul Ministerul Sănătăţii, prof.univ.dr. Amorin Popa, a declarat, miercuri, că municipiul Oradea este al patrulea centru din lume evidenţiat on-line de Federaţia Internaţională de Diabet, ca fiind deosebit de activ cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, după Ankara...
Diabetul zaharat nu doare, complicațiile însă dor Pentru persoanele cu diabet zaharat, neuropatia diabetică, cea mai frecventă complicație severă și chiar invalidantă, poate fi considerată o altă boală. Neuropatia diabetică are consecințe grave asupra sănătății, de multe ori ireversibile, astfel că se impune o abordare intensă a acestei problematici...
Diabetul zaharat nu doare, complicațiile însă dor Pentru persoanele cu diabet zaharat, neuropatia diabetică, cea mai frecventă complicație severă și chiar invalidantă, poate fi considerată o altă boală. Neuropatia diabetică are consecințe grave asupra sănătății, de multe ori ireversibile, astfel că se impune o abordare intensă a acestei problematici...