Cele mai citite
 


Teleorman: Spital de psihiatrie desfiinţat şi inclus în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria
miercuri, 16 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul de Psihiatrie Cronici Balaci din Teleorman a fost desfiinţat urmând a fi reorganizat ca structură fără personalitate juridică în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Alexandria, conform unei hotărâri adoptată marţi în şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman.
Vicepreşedintele CJ, Eugen Vlad, a declarat că motivul comasării rezidă din faptul că, prin Ordin al Ministrului Sănătăţii, Spitalul Judeţean din Alexandria a fost clasificat provizoriu în categoria a III-a, care între altele prevede reorganizarea spitalului din Balaci ca structură fără personalitate juridică în cadrul celei mai mari unităţi sanitare de acest fel din Teleorman.
Potrivit sursei citate, reorganizarea spitalului de la Balaci ca secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă are ca scop creşterea sumei contractată cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru serviciile medicale oferite aici, conform formulei de calcul pentru unităţile sanitare din categoria a III-a.
Spitalul de psihiatrie din Balaci se află între unităţile preluate anterior de CJ Teleorman pentru managementul actului medical, pe baza unui program guvernamental de descentralizare în domeniul sănătăţii. AGERPRES/(AS-Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria are un nou manager Printr-o dispoziţie a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, Liviu Dragnea, medicul Valentin Filip a fost numit manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Alexandria, se arată într-un comunicat remis joi AGERPRES.
Teleorman: Spitale cu bani mai puţini în primul trimestru Cea mai mare unitate sanitară din Teleorman, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, are repartizată de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman pentru trimestrul întâi din acest an o alocaţie bugetară de circa 7,5 milioane de lei, mai puţin cu peste 133.000 de lei faţă de aceeaşi perioadă din...
Teleorman: Consiliul Judeţean a aprobat rectificări bugetare la unităţile spitaliceşti din subordine Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat marţi rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, aflat în subordinea sa, rezultând o sumă anuală de peste 54 milioane de lei pentru ambele capitole.
Teleorman: Reorganizarea spitalelor reduce numărul paturilor cu 400 Alexandria, 29 mar / Agerpres/ - Numărul total de paturi aprobat pentru unităţile spitaliceşti din judeţul Teleorman este de 1.800, cu 400 mai mic înaintea trecerii la procesul de reorganizare a acestui sector sanitar.
Teleorman: CJ a aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat miercuri Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, care, prin reorganizare, a preluat şi personalul de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din localitatea Balaci.
Teleorman: Secţia de terapie intensivă a spitalului din Alexandria primeşte finanţare din partea Ministerului Sănătăţii Secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria primeşte finanţare din partea Ministerului Sănătăţii, a declarat miercuri directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Teleorman, Mioara Comana, într-o conferinţă de presă, la Alexandria.