Cele mai citite
 


Braşov: Facturi de milioane de lei neachitate de CJAS spitalelor
joi, 17 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Braşov are de achitat spitalelor de stat şi private din Braşov facturi ce însumau la sfârşitul lunii octombrie 9.449.000 lei, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, directorul de contractări al CJAS, dr. Luminiţa Niţu.
Cea mai mare datorie este către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, cel mai mare din judeţ, care are facturi neachitate în valoare de 4.045.348 de lei.
În ceea ce priveşte plata medicamentelor eliberate de farmacii, aceasta este efectuată parţial doar până în luna ianuarie 2011, a mai spus dr. Luminiţa Niţu.
Din cauza lipsei fondurilor, în octombrie, Casa de Asigurări de Sănătate a dispus doar de fonduri pentru plata salariilor, urmând ca restul de facturi să fie plătite după rectificarea bugetară.
Din totalul sumei contractate de spitale cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate pentru anul 2011, 92% este pentru spitalele de stat, iar 8% pentru sistemul privat. AGERPRES/(AS - Jana Pintili)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Fonduri pentru câte două-trei proteze de şold şi genunchi pe zi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, va primi în acest an mai multe fonduri pentru programele naţionale de sănătate, a anunţat luni directorul spitalului, dr. Adrian Albotă, într-o conferinţă de presă la prefectura Braşov.
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, sancţionat de Casa de Asigurări de Sănătate din cauza unor nereguli Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost sancţionat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, în urma unor nereguli constatate în unitatea medicală, a declarat, joi, directorul CJAS Gorj, Daniel Bondoc.
Braşov:Trei mari spitale din Braşov au datorii la utilităţi de peste 7 milioane de lei Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă cel mai mare din judeţ, Spitalul de Obstretică şi Ginecologie şi Spitalul Clinic de Copii toate aflate în subordinea Consiliului Judeţean au datorii acumulate la utilităţi pe ultimele trei luni de peste 7 milioane de lei, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă...
Cătălin Şeitan(CJAS Braşov): Noul contract cadru pentru furnizarea serviciilor medicale, centrat pe nevoile asiguraţilor Un număr de 695 din 702 de furnizori de servicii medicale aflaţi în relaţii contractuale până la 1 iulie cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Braşov au semnat actele adiţionale privind furnizarea respectivelor servicii, urmând să parafeze în luna în curs noul contract cadru, a informat luni...
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Braşov: Spitalul orăşenesc din Rupea, în imposibilitate de a funcţiona din cauza lipsei căldurii Spitalul orăşenesc Rupea a rămas în urmă cu 10 zile fără căldură după ce Distrigaz a oprit furnizarea gazului metan din cauza unei datorii acumulate de 215.948 de lei, concretizate în facturi neplătite din luna septembrie 2011, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, prefectul Mihai Mohaci.