Cele mai citite
 


Campania 'Intervenţii ginecologice gratuite', relansată într-un spital privat din Constanţa
joi, 17 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Campania ''Intervenţii ginecologice gratuite", un program ce se adresează tuturor femeilor incluse în sistemul public de asigurări de sănătate, a fost relansată într-un spital privat din Constanţa.
Potrivit managerului general al Isis Medical Center, dr. Mohamed Zaher, campania urmăreşte să înlesnească accesul la asistenţă medicală şi la tratamente, clinica privată venind în întâmpinarea femeilor diagnosticate cu afecţiuni ginecologice.
''Echipa noastră de medici este pregătită să asigure intervenţii chirurgicale gratuite pacientelor asigurate medical, persoanele care doresc să apeleze la serviciile noastre trebuind doar să se programeze telefonic pentru un consult de specialitate. Dacă există indicaţia de operaţie, medicii ginecologi vor recomanda investigaţii premergătoare intervenţiei chirurgicale, costurile acestora fiind suportate integral de Isis Medical Center. În cadrul acestei campanii, care dorim s-o extindem chiar pe parcursul unui an întreg, se pot efectua intervenţii chirurgicale din sfera ginecologică, precum histerectomie, ovarectomie, extirparea chistului ovarian sau a fibromului uterin, tratamentul incontinenţei urinare, prolapsul genital şi toate afecţiunile colului uterin'', a precizat dr. Mohamed Zaher.
Costul unei intervenţii chirurgicale în Spitalul Isis este de aproximativ 1.000 de euro, bani pe care unitatea medicală îi suportă integral, pacienta urmând să plătească doar internarea, a cărei valoare se ridică 300 de lei, pe zi, costul incluzând şi medicaţia pe întreaga durată de spitalizare precum şi alimentaţia personalizată, stabilită de un medic nutriţionist.
Pentru a fi incluse în campania ''Intervenţii ginecologice gratuite", pacientele vor trebui să se prezinte la medic cu dosarul de investigaţii şi analize efectuate anterior, adeverinţă de salariat sau talonul de pensie, precum şi dovada plăţii asigurării de sănătate. AGERPRES/ (AS - Dan Mihăescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Asistenţă medicală privată gratuită, în Mamaia Spitalul Privat ISIS a inaugurat luni, 3 decembrie, un Centru medical multifuncţional, cu spitalizare de zi gratuită, în staţiunea Mamaia.
Suceava: Asistenţă medicală şi consiliere gratuite pentru copiii cu autism şi părinţii acestora Un număr de 17 copii cu autism beneficiază de asistenţă medicală, iar părinţii de consiliere de specialitate, gratuite, graţie proiectului ''Şi ei trebuie să aibă o şansă!'', derulat în ţară de Fundaţia Romanian Angel Appeal, în parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor...
Vaslui: Fostul şef al Casei de Asigurări de Sănătate Iaşi a deschis un spital în oraşul Negreşti Fostul şef al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Iaşi, medicul chirurg Iulian Şerban a deschis un centru medical în oraşul vasluian Negreşti, unde Spitalul Orăşenesc a fost închis în anul 2011, pe timpul guvernării Boc.
Ministerul Sănătăţii a prezentat Guvernului nota referitoare la finanţarea FNUASS a furnizorilor de servicii medicale din privat Ministerul Sănătăţii a prezentat miercuri în Guvern o notă privind finanţarea Fondului Naţional Unic de Asigurări de Sănătate a furnizorilor de servicii medicale din sistemul privat.
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
RETROSPECTIVÃ Pachetul de servicii medicale de bază, actualizarea listei cu medicamente şi carduri de sănătate - noutăţi în 2014 Introducerea pachetului de servicii medicale de bază, actualizarea după şase ani a listei de medicamente compensate şi gratuite şi distribuirea cardurilor de sănătate au fost principalele schimbări din sistem în acest an.