Cele mai citite
 


Comunicat de presă - Organizaţia Femeilor Liberale Timiş
joi, 17 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
COMUNICAT PNL FEMEI TIMIS
Doamnele liberale au grija de sanatatea timisenilor
Organizatia Femeilor Liberale Timis deruleaza, în perioada urmatoare, campania de informare si preventie denumita "PNL are grija de sanatatea ta".
"Sub deviza "Este mai eficient sa previi decât sa tratezi", obiectivele doamnelor liberale sunt îmbunatatirea starii de sanatate a populatiei, informarea oamenilor despre cauzele care duc la principalele boli care produc decesul, despre avantajele efectuarii analizelor periodice, precum si tragerea unui semnal de alarma asupra înrautatirii starii de sanatate a populatiei si a falimentului sistemului sanitar din România", a declarat Gina Grigorie, presedintele OFL Timis.
Activitatea principala a campaniei va consta în efectuarea de masuratori ale tensiunii arteriale si glicemiei de catre personal medical autorizat (medici si asistente medicale).
Persoanele care au depasit limitele admise la valorile masurate vor fi îndrumate spre cabinetele medicale, nu înainte de a li se oferi informatii în ceea ce priveste riscul la care se expun daca nu consulta un medic de specialitate.
Campania "PNL are grija de sanatatea ta" începe sâmbata, 19 noiembrie, în orasul Jimbolia, la Centrul de Afaceri de pe str. atefan cel Mare. Medicii vor fi la dispozitia cetatenilor între orele 9,00-16,00. În perioada urmatoare, campania va continua si în alte localitati din judet: Recas, Ciacova, Cenei, Jebel si Denta.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Prima conferinţă din România pe probleme de sănătate şi siguranţa publicului la evenimente de amploare Prima conferinţă din România pe probleme de sănătate şi siguranţă s-a desfăşurat, sâmbătă, la Timişoara, principalele teme de discuţie fiind siguranţa publicului în timpul unor evenimente de amploare.
Timiş: În premieră pentru România, două paciente vor avea valve din inima unui porc Două paciente cu grave afecţiuni cardiace vor avea, începând de vineri, montate câte o valvă prelevată din inima unui porc. Operaţia va fi efectuată în premieră naţională, la Institutul de Boli Cardiovasculare (IBC) din Timişoara, intervenţia având loc la numai câteva săptămâni după o manevră asemănătoare...
Caraş-Severin: Modelul medical din Slatina Timiş, exemplu şi pentru alte localităţi Modelul dezvoltat în comuna Slatina Timiş în ceea ce priveşte asistenţa medicală primară şi asistenţa medicală comunitară, care se bazează pe solidaritatea dintre beneficiari şi pe colaborarea strânsă dintre instituţiile publice de sănătate şi administraţiile locale, ar putea fi implementat şi în alte...
Timiş: 'Dialoguri pentru viaţă', o conferinţă pe teme oncologice dedicată femeilor Medici dar şi paciente care au reuşit să învingă cancerul sau care au depăşind deja etapele critice ale bolii au participat luni, la Timişoara la o conferinţă cu tema 'Dialoguri pentru viaţă: Sănătatea feminină şi Oncologia', care s-a dorit a fi un mesaj atât către femei, pentru a se prezenta la controalele...
Timiş: IMM-urile din România pot beneficia de reducerea barierelor economice transatlantice, spune un oficial SUA Elena Bryan, consilier superior al Misiunii SUA pentru UE, a efectuat, miercuri, o vizită la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Timiş, unde a discutat pe marginea Parteneriatului Transatlantic SUA-UE şi despre oportunităţile care pot fi oferite de acesta oamenilor de afaceri români.
Timiş: Clinica de Urologie a SJU, locul de unde nu a plecat niciun angajat în străinătate Clinica de Urologie a Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Timişoara, unde, în 1981, s-a realizat primul transplant de rinichi cu organul prelevat de la un donor decedat - este instituţia sanitară de unde nu a plecat niciun angajat în străinătate în ultimii cinci ani, ci, dimpotrivă, recent s-au angajat...