Cele mai citite
 


Prahova: Un bărbat a fost grav rănit după ce o ambulanţă l-a lovit pe trecerea de pietoni
joi, 17 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat a fost grav rănit după ce o ambulanţă l-a accidentat, miercuri, pe o trecere de pietoni din Ploieşti.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, Dan Radu, un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, după ce acesta a fost lovit de o ambulanţă pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Republicii din municipiul reşedinţă de judeţ.
Reprezentantul IJP a precizat că autovehiculul care aparţine unei firme private (Mediurg) şi care transporta doi pacienţi la dializă avea pornite atât semnalele luminoase, cât şi cele acustice. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Ambulanţă implicată într-un accident la Ploieşti; cinci persoane, între care asistenta şi pacientul, rănite Cinci persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident care a avut loc într-o intersecţie din zona de nord a Ploieştiului şi în care au fost implicate o ambulanţă a Serviciului Judeţean Prahova, aflată în misiune, şi un autoturism.
Prahova: Peste o mie de solicitări la Ambulanţă în perioada sărbătorilor; pe primul loc - afecţiunile digestive Ploieşti, 3 mai/ Agerpres/- Peste o mie de solicitări către Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova au fost înregistrate în perioada sărbătorilor pascale, pe primul loc în topul afecţiunilor pentru care a fost nevoie de intervenţia medicilor aflându-se cele digestive.
Prahova: Copil în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul al treilea Un copil din Ploieşti care suferă de autism a fost transportat, luni, în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul al treilea al blocului în care locuieşte, în momentul în care s-a petrecut incidentul acesta fiind singur acasă.
UPDATE Prahova: 13 elevi cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară la un liceu din Breaza Ploieşti, 4 dec/ Agerpres/- Un număr de 13 elevi de la un liceu din localitatea prahoveană Breaza sunt evaluaţi, vineri după-amiază, de medici după ce aceştia au prezentat simptome specifice toxiinfecţiei alimentare.
UPDATE Prahova: 30 de răniţi în accidentul de pe DN 1; 5 persoane decedate până acum Ploieşti, 5 feb /Agerpres/- Un număr de aproximativ 30 de persoane au fost rănite în accidentul care avut loc, vineri dimineaţă, pe DN 1, la Strejnic, până la acest moment fiind înregistrate cinci decese, a declarat, pentru AGERPRES, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, Daniel Nicolae...
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...