Cele mai citite
 


Suceava: Un bărbat a ajuns degerat la spital
joi, 17 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un sucevean a ajuns degerat la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) Suceava, aceasta fiind prima victimă a frigului din acest sezon rece. Potrivit datelor oferite de cadrele medicale din cadrul UPU Suceava, este vorba despre un bărbat de 55 de ani, din municipiul reşedinţă de judeţ. Bărbatul a fost adus degerat, iar după acordarea primelor îngrijiri de specialitate a rămas internat în Secţia de Terapie Intensivă sub supraveghere medicală, starea lui fiind în prezent bună.
Direcţia de Sănătate Publică Suceava a început, recent, o monitorizare atentă la nivelul judeţului privind incidenţa cazurilor de deces prin hipotermie şi degerături, atât spitale, cât şi la Serviciul de Ambulanţă, primind ordin să raporteze DSP toate situaţiile înregistrate pentru luarea de măsuri acolo unde se cere acest lucru.
Până în prezent, frigul a produs sucevenilor doar afecţiuni ale căilor respiratorii, în ultima săptămână peste 700 de suceveni fiind diagnosticaţi cu pneumonii. AGERPRES/(AS-Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...
Spitalele şi Ambulanţa, avertizate de DSP să asigure medicamente şi linii de gardă în perioada de caniculă Spitalele şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava trebuie să asigure medicamente, materiale sanitare şi linii de gardă cu personal medical în sezonul estival, conform unei recomandări a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, a declarat, pentru AGERPRES, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al...
Ambulanţă de peste 150.000 de euro operaţionalizată la Suceava Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, urmează să participe marţi, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, la operaţionalizarea ambulanţei SMURD de terapie intensivă mobilă tip C, a declarat luni purtătorul de cuvânt al ISU, Alin Găleată.
Ambulanţă de terapie intensivă, operaţionalizată la Botoşani O ambulanţă de terapie intensivă de tip C din dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Botoşani a devenit operaţională începând de marţi. Autospeciala SMURD a intrat în exploatare în cadrul unei ceremonii la care a participat şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed...
Vrancea: Ambulanţă SMURD, neutilizată din cauza lipsei medicilor Singura ambulanţă de terapie intensivă de la SMURD Vrancea nu poate fi utilizată din cauza deficitului de personal de la Unitatea de Primiri Urgenţe - SMURD din judeţ.
Unitate mobilă SMURD inaugurată la Spitalul Bagdasar Arseni O nouă unitate mobilă de terapie intensivă SMURD, cea de-a patra de acest fel din Bucureşti, a fost inaugurată marţi la Spitalul Bagdasar Arseni.