Cele mai citite
 


Vaslui:Un copil a ajuns în comă alcoolică la spital
joi, 17 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil în vârstă de 12 ani din localitatea Cozmeşti, judeţul Vaslui, a ajuns la spital în comă alcoolică miercuri după amiază după ce a băut dintr-o sticlă de ţuică.
Minorul a fost găsit de mama sa în stare de inconştienţă, care a sunat imediat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita ajutorul ambulanţierilor. 'Echipajul de pe Salvare, ajuns imediat la faţa locului, a aflat de la părinţi că băiatul a consumat ţuică dintr-o sticlă ascunsă în casă, din care erau serviţi muncitorii care îi ajutau la diferite munci gospodăreşti. În momentul în care am ajuns la solicitare, copilul era în comă şi prezenta halenă alcoolică. După acordarea primului ajutor, pacientul a fost transportat cu ambulanţa la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui', a declarat, miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt SAJ Vaslui, Doina Spiru.
Potrivit medicilor vasluieni, minorul şi-a revenit din starea de comă, însă cadrele medicale de la secţia pediatrie a spitalului vasluian au decis să-l ţină în continuare sub tratament şi supraveghere medicală.
Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Vaslui au sesizat şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care va deschide o anchetă în acest caz. AGERPRES/(AS-Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
Vaslui: Anchete ale DGASPC în cazul unor adolescenţi găsiţi în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat, luni, anchete în cazul a doi adolescenţi care au ajuns zilele trecute la spital după ce au consumat băuturi alcoolice.
Vaslui: Licean de 16 ani, luat cu ambulanţa în comă alcoolică de la şcoală Un băiat în vârstă de 16 ani, elev la Colegiul Economic 'Anghel Rugină' din Vaslui, a ajuns, joi, în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul reşedinţă de judeţ.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.
DASPC Vaslui anchetează cazul unui copil care a ajuns la spital în comă alcoolică Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul unui copil în vârstă de 2 ani şi 7 luni care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă în comă alcoolică.
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...