Cele mai citite
 


Prahova: Donaţie de aparatură medicală la Centrul pentru Persoane Adulte cu Handicap din Puchenii Mari
vineri, 18 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O donaţie de aparatură medicală a ajuns joi, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap din comuna prahoveană Puchenii Mari, aceasta fiind oferită de o clinică din Germania.
Instituţia a primit un ecograf portabil multifuncţional, un aparat EKG portabil, însoţit de o bicicletă ergonomică ce monitorizează funcţiile inimii la efort, şi patru oxigenatoare portabile utilizate pentru oxigenoterapie la patul bolnavului.
Potrivit preşedintelui PSD Prahova, Mircea Cosma, această aparatură va da posibilitatea cadrelor de aici să le asigure celor internaţi o asistenţă medicală de primă urgenţă, astfel încât vor putea fi evitate deplasările, în anumite situaţii, la spital.
De asemenea, periodic, medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti vor asigura asistenţă medicală, pe diferite specialităţi, în cadrul centrului de la Pucheni.
Aceasta este a doua donaţie pe care Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap de la Puchenii Mari o primeşte din Germania, după ce, în luna septembrie, aici au mai ajuns peste 3.000 de obiecte medicale şi material sanitar.
Donaţiile fac parte din programul lansat de PSD Prahova, care are drept scop dotarea mai multor unităţi medicale şi de asistenţă socială din judeţ, acţiuni similare fiind organizate pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti şi pentru cel de Obstetrică şi Ginecologie. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Membră a Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap Prahova şi o asistentă, arestate pentru corupţie Ploieşti, 19 iul /Agerpres/- O membră a Comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Prahova şi o asistentă medicală din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă SJU) Ploieşti, reţinute de procurorii DNA pentru fapte de corupţie, au primit mandate de arestare preventivă.
Prahova: Asistentă medicală, decedată la locul de muncă; ea se afla acolo în afara programului Ploieşti, 21 oct/ Agerpres/- O femeie de 63 de ani care lucra ca asistentă medicală în cadrul Policlinicii Cina din municipiul Ploieşti a decedat, vineri, după ce i s-a făcut rău la locul de muncă, ea aflându-se acolo în afara programului.
Prahova: O nouă donaţie de paturi pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti O donaţie de 36 de paturi acţionate mecanic şi 18 saltele a ajuns, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, din partea unei clinici medicale din Passau, Germania.
Prahova: Donaţie de paturi pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti O donaţie de 40 de paturi acţionate electric a sosit, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, din partea unei clinici medicale din Passau, Germania.
DNA: Membră a Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap Prahova şi o asistentă, reţinute Procurorii DNA - Serviciul teritorial Ploieşti au dispus reţinerea Ioanei Borcan, membru al Comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Prahova, şi a Georgianei Nicoleta Irimia, asistentă medicală în cadrul Spitalului Judeţean Prahova, fiind acuzate că au contribuit la eliberarea, în mod ilegal...
Prahova: Donaţie de paturi şi mobilier sanitar la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti O donaţie de paturi şi mobilier sanitar a ajuns la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie (SOG) din Ploieşti, managerul spitalului, Călin Boeru, declarând, marţi, că aceasta a fost adusă de la unităţi medicale din Germania.