Cele mai citite
 


Suceava: Cinci spitale din judeţ au primit aproape un milion de euro pentru finalizarea investiţiilor
vineri, 18 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat joi presei că Ministerul Sănătăţii a alocat aproximativ un milion de euro pentru finalizarea unor investiţii în cinci spitale sucevene.
El a precizat că fondurile guvernamentale au avut ca destinaţie Spitalul Judeţean Suceava, respectiv 1,5 milioane lei pentru finalizarea lucrărilor de renovare a ultimelor cinci săli de operaţie şi pentru dotarea acestora cu aparatură medicală performantă.
Totodată, Spitalul de Psihiatrie din Siret a primit 800.000 lei, Spitalul orăşenesc Siret 500.000 lei, Spitalul orăşenesc Gura Humorului 790.000 de lei, iar Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc 390.000 de lei.
Potrivit lui Flutur, Spitalul orăşenesc din Vatra Dornei nu a mai primit bani deoarece nu a cheltuit suma de un milion de lei primită de la Guvern la începutul acestui an.
''Aproape un milion de euro se alocă în judeţul Suceava spitalelor. E important că se continuă seria investiţiilor în sănătate'', a spus Flutur. AGERPRES/(A - Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Spitalele din judeţ au fost preluate de autorităţile locale Suceava, 8 iul /Agerpres/ - Descentralizarea unităţilor medicale cu paturi din judeţul Suceava s-a încheiat, fiind preluate de administraţiile locale şi ultimele două, respectiv Spitalul de Psihiatrie şi cel Municipal din Câmpulung Moldovenesc.
Spitalul Judeţean Suceava pune la dispoziţie medici, asistente şi aparatură medicală pentru răniţii din Bucureşti Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava pune la dispoziţie personal şi aparatură medicală pentru a ajuta unităţile medicale bucureştene care au în îngrijire victime ale tragediei din Club Colectiv din Bucureşti, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, managerul SJU Suceava, Vasile Râmbu.
Bihor: Investiţii ale MS la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, inaugurate de ministrul Ritli Ministrul Sănătăţii, dr. Ritli Ladislau şi fostul ministru Cseke Attila, au participat sâmbătă, la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, la darea în folosinţă a bazinelor interioare de hidrokinetoterapie adulţi, care au fost reparate capital în urma unei investiţii realizate în anul 2011...
Prelevări de organe la Spitalul Judeţean Suceava, de la 1 iulie La Spitalul Judeţean de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava se vor putea efectua, de la 1 iulie, prelevări de organe, a declarat miercuri directorul medical, Tiberius Brădăţan.
Mureş: Peste 24,7 milioane de lei, investiţi în 2015 la SCJU pentru achiziţionarea de aparatură medicală performantă Peste 24,7 milioane de lei au fost investiţi în 2015 pentru achiziţionarea de aparatură medicală performantă şi pentru modernizări, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac.
Fostul secretar de stat în MS Cristian Irimie contrazice declaraţiile liderului UNPR Suceava privitoare la sistemul de sănătate Fostul secretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), Cristian Irimie, candidat PDL pentru o funcţie de consilier judeţean, a dezavuat, miercuri, declaraţiile liderului judeţean al UNPR Suceava, Cătălina Vartic, candidat al partidului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, conform cărora...