Cele mai citite
 


Constanţa: Protest spontan al salariaţilor Penitenciarului Spital Poarta Albă din cauza neplăţii salariilor
sâmbătă, 19 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Circa 40 de salariaţi ai Penitenciarului Spital Poarta Albă au protestat, vineri, la locul de muncă, pentru că nu şi-au primit salariile pe luna octombrie, bani ce ar fi trebuit încasaţi pe data de 10 noiembrie.
Acţiunea de protest a fost spontană şi, potrivit liderului de sindicat al spitalului penitenciarului de la Poarta Albă, Adriana Omocea, salariaţii se tem că nu-şi vor mai primi banii până la sfârşitul acestui an.
''Am discutat cu colegii noştri de la Sindicatul Naţional al Lucrătorilor Penitenciarelor şi ni s-a spus că în urma rectificării bugetare nu mai sunt bani. Noi nu mai avem siguranţa că, în lunile următoare, ne vom mai primi salariile'', a declarat, pentru AGERPRES, reprezentanta sindicatului de la Penitenciarul Spital Poarta Albă.
Potrivit acesteia, la unitatea medicală de la Penitenciarul Poarta Albă lucrează 105 medici, asistenţi medicali, salariaţi în domeniul administrativ şi agenţi de pază, aceştia intenţionând ca, în perioada următoare, să picheteze în zilele lor libere, prin rotaţie, sediul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, pentru a trage un semnal de alarmă faţă de situaţia creată. AGERPRES/(AS - Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Protest la spitalul orăşenesc Borşa Aproape 100 de salariaţi, asistenţi medicali, infirmieri şi personal tehnic din Spitalul orăşenesc Borşa, au iniţiat, marţi, un protest spontan în holul unităţii, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariul pe luna octombrie.
Constanţa: Protestatarii de la Penitenciarul Spital Poarta Albă, anunţaţi că îşi vor primi salariile Administraţia Naţională a Penitenciarelor a informat, vineri, după protestul spontan al salariaţilor Penitenciarului Spital Poarta Albă din cauza neprimirii salariilor pe luna octombrie, că plăţile respective vor fi făcute săptămâna viitoare.
Botoşani: Protest spontan la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Aproximativ 40 de salariaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani au întrerupt, vineri dimineaţă, munca, protestând în biroul managerului unităţii faţă de neacordarea, de patru luni, a tichetelor de masă.
Protest spontan la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi Cadrele medicale şi personalul auxiliar de la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi au declanşat miercuri un protest spontan la locul de muncă şi reclamă faptul că li s-au diminuat salariile în mod nelegal cu sume cuprinse între 200 şi 300 de lei.
Protest spontan la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra Neamţ Aproximativ 50 de medici şi asistenţi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ protestează, miercuri dimineaţă, în curtea unităţii sanitare, nemulţumiţi de salarii.
Alba: Asistenţi, infirmiere şi personal TESA, în grevă de avertisment Peste 100 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia şi în jur de 70 de salariaţi ai Spitalului Municipal Aiud s-au aflat miercuri, timp de două ore, în grevă de avertisment, manifestări similare fiind şi în restul unităţilor din judeţ în care există nuclee Sanitas, a declarat, pentru...