Cele mai citite
 


Constanţa: Protestatarii de la Penitenciarul Spital Poarta Albă, anunţaţi că îşi vor primi salariile
sâmbătă, 19 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Administraţia Naţională a Penitenciarelor a informat, vineri, după protestul spontan al salariaţilor Penitenciarului Spital Poarta Albă din cauza neprimirii salariilor pe luna octombrie, că plăţile respective vor fi făcute săptămâna viitoare.
''Pe fondul întârzierii plăţii drepturilor salariale aferente lunii octombrie 2011, pentru penitenciarele - spital din sistemul administraţiei penitenciare, Administraţia Naţională a Penitenciarelor informează că în urma ultimei rectificări bugetare au fost aprobate fondurile necesare în vederea achitării drepturilor salariale, atât de la Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti (C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.), cât şi de la bugetul statului'', se arată într-un comunicat remis presei de ANP.
Circa 40 de salariaţi ai Penitenciarului Spital Poarta Albă au protestat vineri la locul de muncă pentru că nu şi-au primit salariile pe octombrie, bani ce ar fi trebuit încasaţi pe data de 10 noiembrie.
Liderul de sindicat al spitalului penitenciarului de la Poarta Albă, Adriana Omocea, a declarat, pentru AGERPRES, că salariaţii se tem că nu-şi vor mai primi salariile până la sfârşitul acestui an.
Conform acesteia, la unitatea medicală de la Penitenciarul Poarta Albă lucrează 105 medici, asistenţi medicali, salariaţi în domeniul administrativ şi agenţi de pază, aceştia intenţionând ca, în perioada următoare, să picheteze în zilele lor libere, prin rotaţie, sediul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, în cazul în care nu-şi vor primi salariile. AGERPRES/(AS - Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Protest spontan al salariaţilor Penitenciarului Spital Poarta Albă din cauza neplăţii salariilor Circa 40 de salariaţi ai Penitenciarului Spital Poarta Albă au protestat, vineri, la locul de muncă, pentru că nu şi-au primit salariile pe luna octombrie, bani ce ar fi trebuit încasaţi pe data de 10 noiembrie.
Alba: Asistenţi, infirmiere şi personal TESA, în grevă de avertisment Peste 100 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia şi în jur de 70 de salariaţi ai Spitalului Municipal Aiud s-au aflat miercuri, timp de două ore, în grevă de avertisment, manifestări similare fiind şi în restul unităţilor din judeţ în care există nuclee Sanitas, a declarat, pentru...
Alba: Sute de salariaţi, concediaţi colectiv Cinci primării şi un punct de lucru al SC CFR SIRV Braşov au notificat Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba cu privire la concedierea colectivă a unui număr total de 340 de salariaţi, potrivit unui raport prezentat luni, într-o conferinţă de presă, de conducerea ITM.
Alba: Asistenţi medicali, reuniţi într-o conferinţă naţională Peste două sute de asistenţi medicali din întreaga ţară participă, timp de două zile, la Alba Iulia, la cea de-a XII-a Conferinţă Naţională a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, derulată sub genericul "De la profesionalism la excelenţă, asistenţii...
Maramureş: Protest la spitalul orăşenesc Borşa Aproape 100 de salariaţi, asistenţi medicali, infirmieri şi personal tehnic din Spitalul orăşenesc Borşa, au iniţiat, marţi, un protest spontan în holul unităţii, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariul pe luna octombrie.
Alba: Protest la Spitalul Orăşenesc Abrud, din cauza neachitării salariilor Peste 50 de angajaţi ai Spitalului Orăşenesc Abrud au protestat joi în curtea unităţii nemulţumiţi că încă nu au primit drepturile salariale pe noiembrie, iar în ultimele luni acestea nu le-au fost achitate integral.