Cele mai citite
 


Giurgiu: Deţinuţi informaţi despre efectele consumului de tutun pe termen lung
sâmbătă, 19 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 50 de persoane private de libertate de la Penitenciarul Giurgiu au fost informaţi vineri cu privire la efectele consumului de tutun pe termen lung şi dependenţa rapidă creată de acesta.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Giurgiu, Florinel Stănică, instituţia a organizat dezbaterea "Pentru o viaţă sănătoasă", privind prevenirea şi combaterea consumului de tutun.
"Scopul activităţii a fost acela de conştientizare şi implicare a persoanelor aflate în stare privativă de libertate în programe de prevenire a consumului de alcool, tutun, droguri şi plante etnobotanice", a precizat, pentru AGERPRES, Florinel Stănică.
La eveniment au participat cadre medicale de la dispensarul TBC al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu. A fost vizionat, cu acest prilej, şi un film documentar privind dependenţa creată de consumul de tutun. AGERPRES/(A - Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Numărul consumatorilor de droguri şi etnobotanice din judeţ, în scădere Şeful Centrului de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog Giurgiu spune că numărul consumatorilor de etnobotanice şi droguri din judeţ este în scădere şi consideră că acest lucru este rezultatul campaniilor de prevenire a consumului de droguri desfăşurate de instituţia pe care o conduce pe parcursul...
Dolj: Peste 20 de persoane au ajuns în acest an la spital din cauza consumului de droguri Peste 20 de persoane au ajuns în urgenţa Spitalului Judeţean de Urgenţă /SJU/ din Craiova de la începutul acestui an din cauza consumului de droguri.
Vaslui: DSP a demarat campania 'Învinge dependenţa de tutun! Recâştigă-ţi sănătatea!' Direcţia de Sănătate Publică Vaslui, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog şi mai multe cabinete ale medicilor de familie a demarat vineri Campania 'Învinge dependenţa de tutun! Recâştigă-ţi sănătatea!', care se va desfăşura până la sfârşitul...
Dependenţa şi impulsivitatea bărbaţilor sunt înscrise în ADN Starea de dependenţă şi impulsivitatea bărbaţilor au cauze genetice, conform unui nou studiu realizat de cercetători americani care au identificat gena răspunzătoare, transmite LiveScience.com.
Giurgiu: Deţinuţii din municipiu ajută la deszăpezirea şcolilor şi a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu Giurgiu, 10 feb /Agerpres/- Un număr de 27 de persoane private de libertate participă vineri la acţiuni de deszăpezire în municipiul Giurgiu ca urmare a căderilor abundente de zăpadă din ultima perioadă şi a viscolului puternic.
Alcool, tutun, canabis: Tinerii sunt mai vulnerabili în a dezvolta dependenţă Consumul de alcool, tutun şi canabis rămâne important în rândul adolescenţilor francezi şi induce o dependenţă cu atât mai mare cu cât aceştia încep mai devreme, notează, vineri, cotidianul francez Le Figaro.