Cele mai citite
 


Olt: Viceprimarul municipiului Slatina nemulţumit de acţiunile managerului spitalului din oraş
sâmbătă, 19 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Viceprimarul municipiului Slatina, Dan Bălăşescu, a criticat vineri, într-o conferinţă de presă, acţiunile managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina Nicu Vladu, care nu a fost de acord cu revenirea asupra unei cereri de demisie depusă de unul dintre cardiologii unităţii sanitare.
În cursul lunii octombrie, medicul cardiolog de la SJU Slatina, Florin Paraschiva, a depus o cerere de demisie din spital în condiţiile unor neînţelegeri cu şeful Secţiei cardiologie, Mircea Andriţoiu, dar a dorit să revină asupra demisiei în perioada în care se afla în preaviz şi după schimbarea din funcţie a lui Andriţoiu. Managerul spitalului, Nicu Vladu, a argumentat însă că odată depusă cererea de demisie nu se mai poate reveni asupra ei şi medicul Paraschiva trebuie să plece din spital.
Plecarea cardiologului Paraschiva de la SJU Slatina a fost unul dintre pricipalele motive pentru care către viceprimarul Bălăşescu l-a criticat pe managerul spitalului. În context, Bălăşescu a precizat că atât primarul municipiului Slatina cât şi preşedintele Consiliului Judeţean Olt trebuie să fie foarte atenţi la deciziile managerului spitalului.
"Mi se pare un gest imbecil să-l dai afară pe Florin Paraschiva mai ales că acesta a procedat legal solicitând să revină asupra demisiei şi să rămână la spital. Dacă Vladu procedează aşa şi în restul deciziilor legate de spital, preşedintele Consiliului Judeţean Olt şi primarul municipiului Slatina trebuie să fie foarte atenţi" a atenţionat Bălăşescu.
Primăria Slatina şi Consiliul Judeţean Olt s-au asociat luna trecută, printr-un protocol, în vederea susţinerii cheltuielilor SJU Slatina şi finanţării unor investiţii prin care să fie reabilitat şi modernizat spitalul din municipiu, aflat în administrarea CJ Olt. AGERPRES/(A-Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina nu şi-au primit salariile la timp Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Nicu Vladu, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că unitatea spitalicească nu a plătit la timp salariile angajaţilor şi a solicitat audienţă la premier şi la şeful statului pentru a le aduce la cunoştinţă realitatea din sistemul sanitar românesc...
Olt: La Spitalul Slatina nu se va pune problema de tăieri de salarii şi concedii fără plată, susţine conducerea instituţiei Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Nicu Vladu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că la unitatea sanitară pe care o conduce nu vor fi probleme cu fondurile pentru salariile angajaţilor, nu se înregistrează arierate şi sunt proiecte de investiţii care vor începe în următoarele...
Olt: Primăria Slatina vrea să investească 2,5 milioane în modernizarea spitalului din oraş Slatina, 25 ian /Agerpres/ - Primăria Slatina doreşte să investească 2,5 milioane de euro în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă, cu condiţia ca municipalitatea să aibă dreptul de a administra şi de a lua decizii în spital în aceeaşi măsură ca şi Consiliul Judeţean Olt, a declarat, marţi, într-o...
Olt: Cardiolg din Slatina suspendat pentru că a tratat de infarct un pacient care nu avea această afecţiune Unui cardiolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina i-a fost suspendat contractul de muncă începând de miercuri după ce medicul respectiv a tratat timp de două zile de infarct un pacient care nu suferea de această afecţiune.
Olt: Investiţiile la Spitalul judeţean de urgenţă, prioritare pentru Primăria Slatina Modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina constituie o prioritate pentru administraţia locală, susţine city-managerul municipiului Slatina, Minel Prina, care anunţă şi începerea unui program comun de investiţii al Primăriei Slatina şi Consiliului Judeţean Olt pentru unitatea spitalicească...
Olt: Investiţie de peste 2,2 milioane lei pentru secţiile Pediatrie şi Neonatologie de la spitalul din Slatina Secţiile Neonatologie şi Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor fi reabilitate începând de săptămâna viitoare, printr-un proiect complex, ce prevede recompartimentări, refacerea circuitelor, reabilitări complete ale pereţilor, instalaţiilor termice, sanitare, electrice.