Cele mai citite
 


Peste 1.700 de candidaţi înscrişi la Rezidenţiat la UMF 'Carol Davila' din Bucureşti
sâmbătă, 19 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Concursul pentru Rezidenţiat la UMF "Carol Davila" Bucureşti va începe duminică la ora 8,30 iar candidaţii înscrişi vor susţine examenul pentru locurile publicate de Centrele Universitare Bucureşti şi Constanţa, informează vineri printr-un comunicat de presă unitatea de învăţământ.
Examenul constă într-un test grilă de 200 de întrebări, într-un timp limită de patru ore.
Punctajul minim de promovare este de 60% din punctajul maxim al celor 200 de întrebări pentru fiecare specialitate.
În sălile pregătite de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" vor fi prezenţi 1.773 medici, care vor concura astfel: 1.393 candidaţi pe 650 locuri pentru domeniul Medicină, 295 candidaţi pe 53 locuri pentru domeniul Medicină dentară şi 85 candidaţi pe 41 locuri pentru domeniul Farmacie.
Rectorul universităţii, prof. dr. Florian Popa, a declarat pentru AGERPRES că o primă corectură se va face pe loc, imediat la ieşirea din sală iar contestaţiile vor fi primite în 24 de ore, urmând ca răspunsul la acestea să fie dat în 48 de ore. AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Rezidenţiat la UMF 'Carol Davila' Bucureşti - 1.875 de candidaţi Un număr de 1.875 de candidaţi s-au înscris la concursul pentru admiterea în rezidenţiat la UMF "Carol Davila" din Bucureşti în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, examen care va avea loc duminică şi este organizat de Ministerul Sănătăţii.
UMF Carol Davila va organiza examenul de Rezidenţiat în 25 noiembrie Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti va organiza examenul de rezidenţiat în data de 25 noiembrie 2012, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.
Concurenţă de 6,2 candidaţi pe un loc la examenul de intrare în rezidenţiat la medicină dentară, la UMF Târgu Mureş Pentru cele 273 de locuri scoase la concurs la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş, de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie s-au înscris 567 de candidaţi, concurenţa cea mai mare fiind la medicină dentară, unde...
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Peste 4500 de candidaţi vor susţine examenul de admitere la UMF 'Carol Davila' din Bucureşti
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti Admiterea la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti
Peste 520 de candidaţi la concursul de intrare în rezidenţiat pe loc şi pe post, la UMF Târgu Mureş Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş organizează duminică, alături de alte cinci centre universitare din ţară, concursul de intrare în rezidenţiat pe loc şi pe post în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie.