Cele mai citite
 


Relu Fenechiu (PNL) solicită bani pentru Spitalul Regional de Urgenţe din Iaşi
sâmbătă, 19 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele filialei ieşene a PNL, deputatul Relu Fenechiu, a cerut vineri parlamentarilor PDL să susţină un amendament la bugetul pe 2012 privind începerea lucrărilor de construire a unui Spital Regional de Urgenţă.
Acesta solicită actualei guvernări să aloce, pentru început, aceeaşi sumă pe care Ministerul Transporturilor a alocat-o pentru modernizarea unor halte CFR.
''Salut iniţiativa domnului Dumitru Oprea privind dorinţa declarată de a colabora cu ceilalţi parlamentari pentru dezvoltarea proiectelor Iaşiului. Pentru a nu pierde timpul, solicit parlamentarilor PDL introducerea unui amendament la buget pentru construirea Spitalului Regional de Urgenţe. Consider că dacă Guvernul Boc alocă 23 de milioane de euro pentru modernizarea unei halte CFR, nu cred că există o piedică să aloce bani şi pentru începerea lucrărilor la Spitalul Regional de Urgenţă'', a declarat Relu Fenechiu, într-o conferinţă de presă.
El a susţinut că alocarea, pentru început, a celor 23 de milioane de euro este suficientă pentru demararea lucrărilor la Spitalul Regional de Urgenţe, mai ales că studiul de prefezabilitate şi cel de fezabilitate sunt deja întocmite, iar costurile finale au fost estimate la 60 milioane de euro.
În acest sens, susţine liderul PNL Iaşi, va fi demarată o campanie în rândul medicilor şi asistenţilor din Iaşi. AGERPRES/(AS - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Spitalul Regional de Urgenţă, din nou în atenţia autorităţilor şi politicienilor Contractul de proiectare al viitorului Spital Regional de Urgenţe din Iaşi va fi încheiat în luna octombrie şi tot atunci se va şti unde va fi amplasată această unitate medicală care va fi construită cu fonduri provenite de la Banca Mondială şi din bugetul local, a declarat joi pentru AGERPRES primarul...
Iaşi: Viitorul Spital Regional de Urgenţe va fi construit în zona Moara de Vânt, susţine primarul municipiului Primarul Mihai Chirica a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că viitorul Spital Regional de Urgenţe va fi construit în zona Moara de Vânt.
Iaşi: Primarul Mihai Chirica a anunţat că va sesiza DNA referitor la amplasamentul Spitalului Regional de Urgenţe Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va depune o plângere penală in rem la DNA, nemulţumit fiind de presiunile care se fac în privinţa amplasamentului viitorului Spital Regional de Urgenţe.
Iaşi: Vor demara studiile de fezabilitate pentru viitorul spital regional de urgenţe Primarul interimar Mihai Chirica a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că la sfârşitul acestei săptămâni la Iaşi vor sosi reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Investiţii, pentru a demara procedurile în vederea elaborării studiului de fezabilitate pentru viitorul spital regional...
Iaşi: Specialiştii CNI şi ai Ministerului Sănătăţii amână decizia privind amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe O echipă de arhitecţi de la Compania Naţională de Investiţii şi specialişti din Ministerul Sănătăţii s-a aflat vineri la Iaşi pentru a discuta cu autorităţile locale despre amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe, fără a se ajunge însă la luarea vreunei decizii.
Iaşi: Candidatul PNL la primăria municipiului reşedinţă de judeţ vrea să îmbunătăţească sistemul medical Candidatul PNL la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la care a participat şi eurodeputatul Cristian Buşoi, că vrea să transforme Spitalul Sfântul Spiridon într-o unitate medicală municipală, după ce Spitalul Regional de Urgenţă va fi dat în folosinţă.