Cele mai citite
 


Senatorul Verestoy Attila va fi adus la Bucureşti, în urma accidentului rutier
sâmbătă, 19 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Senatorul Verestoy Attila, care a fost joi victima unui accident rutier în judeţul Cluj, va fi adus la Spitalul Floreasca din Bucureşti.
Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat a declarat, pentru AGERPRES, că Verestoy Attila va fi adus cu un avion aflat la dispoziţia SMURD, care se afla deja pe drum pentru a transporta un alt caz.
"După o evaluare, s-a decis aducerea celor două cazuri cu acelaşi avion. Senatorul Verestoy Attila are mai multe traumatisme, dar, în prezent, viaţa sa nu este pusă în pericol", a precizat dr. Arafat.
Potrivit unor surse medicale, accidentul s-a petrecut în localitatea clujeană Izvorul Crişului, iar senatorul a fost internat la Unitatea de Primire a Urgenţelor Cluj.
Din primele informaţii rezultă că senatorul se angajase într-o depăşire cu maşina pe care o conducea, care a fost lovită de un TIR ce venea din sens invers. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: La două minute un echipaj SMURD este implicat într-o intervenţie Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat joi că la fiecare două minute un echipaj SMURD a fost implicat într-o intervenţie, în 2012.
Bogdan Opriţa: Starea de sănătate a răniţilor de la Spitalul Floreasca este echilibrată Cei patru răniţi din accidentul din Ungaria aduşi la Spitalul Floreasca sunt conştienţi şi se află într-o stare echilibrată, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
Echipa medicală şi echipa consulară a MAE au vizitat răniţii români internaţi la Podgoriţa Echipa medicală condusă de secretarul de stat Raed Arafat din Ministerul Sănătăţii, împreună cu echipa consulară a M inisterului Afacerilor Externe (MAE), au încheiat vizitarea fiecărui pacient, dintre răniţii internaţi în spital în capitala Republicii Muntenegru după tragicul accident rutier de duminică...
INTERVIU/Raed Arafat: În raportul privind 'Colectiv' am identificat decizii pozitive luate de persoane; noi le facem proceduri Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Raed Arafat a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că, în cazul raportului referitor la modul în care instituţiile au reacţionat în cazul tragediei de la Colectiv, s-a căutat identificarea unor "decizii pozitive", care să devină, ulterior...
O echipă cu medici şi asistente SMURD, împreună cu dr. Raed Arafat, pleacă spre Baia Mare Dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, va însoţi echipa de la SMURD Bucureşti care merge din nou, duminică, la Baia Mare, pentru a prelua din victimele celei de a doua deflagraţii produse la clubul din Sighetu Marmaţiei.
Arafat: Doi răniţi în accidentul din Bulgaria au fost internaţi la spitalul Floreasca Primii doi răniţi în accidentul din Bulgaria au fost aduşi, duminică, cu două elicoptere, în Bucureşti şi au fost internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca.