Cele mai citite
 


Tulcea: Bebeluşi morţi în urma unor bronho-pneumonii
sâmbătă, 19 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bebeluş de un an şi 10 luni din oraşul Tulcea a murit în noaptea de joi spre vineri, în urma unui stop cardio-respirator, acesta fiind cel de-al doilea caz de gen înregistrat în oraş în ultimele două săptămâni.
Directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), Dumitru Vâlcu, a declarat vineri că medicii au încercat să resusciteze copilul, însă rezultatul acţiunii nu a fost cel scontat.
'Decesul bebeluşului se pare că a apărut în urma unor complicaţii respiratorii, după o bronho-pneumonie. Este perioada complicaţiilor respiratorii şi nu întotdeauna părinţii dau atenţie problemelor de sănătate ale copiilor', a afirmat directorul medical al SJA, Dumitru Vâlcu.
Potrivit sursei, în urmă cu o săptămână, un bebeluş de opt luni a murit în aceleaşi condiţii. AGERPRES/(AS-Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015-2016 (cronologie) Un accident rutier grav s-a produs la 22 februarie 2016, în municipiul Constanţa, în accident fiind implicat un microbuz şcolar ce transporta elevi la o unitate privată de învăţământ. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi doi adulţi, iar cinci copii au traumatisme minore...
Încă un bebeluş dintre victimele tragediei de la Giuleşti a murit Bucureşti, 12 sep /Agerpres/ - Un nou-născut adus la spitalul Grigore Alexandrescu după incendiul de la Maternitatea Giuleşti a murit, duminică, ridicând la şase bilanţul bebeluşilor morţi în tragedia produsă în luna august.
Gorj: Medicii legişti au stabilit că la bebeluşul decedat la Novaci nu s-a instalat respiraţia extrauterină Reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală (SML) Gorj au finalizat necropsia bebeluşului decedat la naştere în noaptea de marţi spre miercuri la Spitalul Orăşenesc Novaci în urma unei operaţii de cezariană de urgenţă care a vizat salvarea vieţii mamei şi a fătului, rezultatele indicând faptul că acesta...
Cluj: Peste 500 de telefoane la ambulanţă în noaptea de Revelion Ambulanţierii clujeni nu au avut un An Nou liniştit nici în 2011, ei fiind solicitaţi la peste 500 de cazuri de la mizeul nopţii, de Revelion, până duminică la prânz.
Tulcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă are nevoie de un buget anual de peste 13,6 milioane de lei Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea are nevoie în acest an de un buget de peste 13 milioane de lei, începând de luna viitoare sumele necesare acestei instituţii publice urmând să fie asigurate de Ministerul Sănătăţii.
Tulcea: Parcul auto şi cel naval al Serviciului Judeţean de Ambulanţă trebuie înnoite Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea a solicitat ministerului de resort sprijin financiar pentru înnoirea parcului de autovehicule şi de nave al instituţiei, trei sferturi din numărul total al mijloacelor de transport necesitând reparaţii continue.