Cele mai citite
 


Tulcea: Un copil cu traumatism de coloană, transportat cu un elicopter SMURD la Bucureşti
sâmbătă, 19 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un băiat, în vârstă de 11 ani, din judeţul Tulcea, care ar putea rămâne paralizat, a fost vineri transportat cu un elicopter SMURD la Bucureşti.
Directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), Dumitru Vâlcu, a declarat pentru AGERPRES că băiatul prezintă traumatism de coloană cervicală şi coloană lombară.
''Starea sa este stabilă în momentul de faţă, dar pentru analize amănunţite am solicitat internarea la secţia neurochirurgie din Spitalul nr. 9 din Bucureşti şi transportul copilului cu elicopterul SMURD'', a menţionat Dumitru Vâlcu.
Băiatul din localitatea Alba se afla în şcoala din satul Izvoarele şi participa la ora de limba română atunci când a acuzat că nu-şi poate mişca picioarele, profesorii şi colegii de clasă ai băiatului susţinând că există posibilitatea ca în timpul orei de sport pe care a avut-o cu două ore înainte sau în pauze băiatul să fi făcut o mişcare bruscă.
Copilul provine dintr-o familie cu probleme sociale, el fiind crescut, alături de fratele său, de bunică. AGERPRES/(AS - Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Elicopterul SMURD transportase la SJU Constanţa o bătrână cu probleme pulmonare grave Directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea, Dumitru Vâlcu, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că în cursul după-amiezii a predat echipajului unui elicopter SMURD sosit de la Constanţa o femeie în vârstă cu insuficienţă respiratorie acută şi embolism pulmonar.
Trei răniţi în accidentul de la Tulcea, transportaţi la spitalele Bagdasar Arseni şi Universitar Trei dintre victimele accidentului de la Tulcea, o femeie şi doi bărbaţi, aduse cu un elicopter al MAI în Capitală, au fost transportate cu ambulanţele la spitalele Bagdasar Arseni şi Universitar.
Prahova: Bărbat rănit după ce un zid s-a prăbuşit peste el, preluat cu un elicopter SMURD Un bărbat din comuna Ciorani, care a suferit multiple traumatisme după ce un zid s-a prăbuşit peste el, va fi preluat duminică cu un elicopter SMURD pentru a fi transportat la un spital din Bucureşti.
Satu Mare: Elicopter SMURD, defectat în curtea Spitalului Judeţean Un elicopter SMURD care trebuia să transporte la Bucureşti un pacient în stare gravă s-a defectat sâmbătă în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare în timp ce încerca să decoleze.
Botoşani: Elicopter SMURD chemat pentru un copil de nouă luni, din cauză că ambulanţa nu poate ajunge Autorităţile sanitare din Botoşani au solicitat, vineri, intervenţia unui elicopter SMURD pentru preluarea unui băieţel de nouă luni care s-a opărit cu apă fierbinte.
Botoşani: Un bărbat a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi; starea proastă a carosabilului pare să fi contat Decesul unui bărbat de 39 de ani di Botoşani în timp ce era transportat cu ambulanţa la o clinică universitară din Iaşi a readus în discuţie necesitatea necesităţii unui elicopter SMURD care să preia pacienţii în stare gravă din Botoşani, a declarat Petrică Rădăuceanu, medicul şef al UPU de la Spitalul...