Cele mai citite
 


Verestoy Attila este supus unei intervenţii chirurgicale la mână
sâmbătă, 19 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Senatorul UDMR Verestoy Attila este supus unei intervenţii chirurgicale la mână, această decizie fiind luată după vizita medicală făcută vineri la prânz, iar operaţia la membrul inferior va avea loc probabil într-o săptămână, a declarat şeful SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.
Verestoy Attila a fost transportat joi noaptea, cu un avion aflat la dispoziţia SMURD, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, aici fiind aşteptat de ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, şi de subsecretarul de stat Raed Arafat.
Verestoy Attila fost preluat de o echipă de medici, care l-a evaluat, diagnosticul fiind de traumatism minor cranio-cerebral, fractură la piciorul drept şi mâna dreaptă. Dr. Bogdan Opriţa a declarat pentru AGERPRES că starea senatorului este stabilă şi nu sunt probleme deosebite.
Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost implicat joi după-amiază într-un accident pe DN 1 (E 60), în localitatea clujeană Izvorul Crişului, după ce autoturismul pe care îl conducea a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu un TIR. În urma accidentului, senatorul a fost dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Cluj-Napoca. AGERPRES/(AS-Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Verstoy Attila a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca Senatorul UDMR Verestoy Attila a ajuns joi noapte, cu un avion aflat la dispoziţia SMURD, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, aici fiind aşteptat de ministrul sănătăţii Ladislau Ritli şi subsecretarul de stat Raed Arafat.
Senatorul Verestoy Attila a fost operat la picior Senatorul Verestoy Attila a fost operat joi la gamba dreaptă, intervenţia durând peste patru ore.
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) La 14 martie 2016 a murit singurul rănit în incendiul din Colectiv care mai era internat la Spitalul Floreasca, informează televiziunile de ştiri. Potrivit medicilor, acesta a murit în urma unor complicaţii hemoragice. Bilanţul victimelor care au murit a ajuns la 64.
Bogdan Opriţa: Starea de sănătate a răniţilor de la Spitalul Floreasca este echilibrată Cei patru răniţi din accidentul din Ungaria aduşi la Spitalul Floreasca sunt conştienţi şi se află într-o stare echilibrată, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
La Cluj s-a deschis al 12-lea centru din ţară de pregătire a personalului SMURD Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a inaugurat sâmbătă, la Cluj, împreună cu secretarul de stat Raed Arafat şi cu ministrul Traian Igaş, cel mai nou centru de pregătire al personalului SMURD. Centrul a fost construit din sume provenite exclusiv din donaţiile populaţiei de doi la sută pe impozitul pe...