Cele mai citite
 


Verstoy Attila a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca
sâmbătă, 19 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Senatorul UDMR Verestoy Attila a ajuns joi noapte, cu un avion aflat la dispoziţia SMURD, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, aici fiind aşteptat de ministrul sănătăţii Ladislau Ritli şi subsecretarul de stat Raed Arafat.
Verestoy Attila fost preluat de o echipă de medici care l-au evaluat, diagnosticul fiind de traumatism minor cranio-cerebral, fractură la piciorul drept şi mâna dreaptă. Senatorul urmează să fie operat pentru fractura de la piciorul drept, însă data operaţiei se va decide ulterior, pentru că trebuie mai întâi să se rezolve hematomul mare pe care îl are, a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, seful SMURD Bucureşti.
El a precizat că starea senatorului Verestoy Attila este stabilă şi nu sunt probleme deosebite.
Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost implicat, joi dupa-amiaza, într-un accident pe DN 1 (E 60), în localitatea clujeană Izvorul Crişului, dupa ce autoturismul pe care îl conducea a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu un TIR. În urma accidentului, senatorul UDMR a fost dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din Cluj-Napoca. AGERPRES/(AS-Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Verestoy Attila este supus unei intervenţii chirurgicale la mână Senatorul UDMR Verestoy Attila este supus unei intervenţii chirurgicale la mână, această decizie fiind luată după vizita medicală făcută vineri la prânz, iar operaţia la membrul inferior va avea loc probabil într-o săptămână, a declarat şeful SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.
Senatorul Verestoy Attila a fost operat la picior Senatorul Verestoy Attila a fost operat joi la gamba dreaptă, intervenţia durând peste patru ore.
Voiculescu: La Spitalul Floreasca sunt probleme majore de comunicare La Spitalul de Urgenţă Floreasca există probleme majore de comunicare, a apreciat miercuri seara ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în urma unei discuţii cu reprezentanţii medicilor demisionari de la Departamentul UPU - SMURD al unităţii medicale respective.
Şeful UPU-SMURD de la Floreasca: Din momentul în care nu se mai discută decât prin hârtii - e o problemă Şeful Departamentului UPU - SMURD al Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Bogdan Opriţa, a declarat, miercuri seara, în urma întâlnirii cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, că problemele de la unitatea medicală au apărut în urmă cu câteva luni şi au fost semnalate mai multor instituţii.
Elicopterele SMURD i-au adus pe ultimii patru răniţi grav din Bulgaria, la Spitalul Floreasca Ultimii patru răniţi grav din accidentul din Bulgaria au fost aduşi, duminică, cu un elicopter SMURD şi vor fi internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, alături de ceilalţi doi aduşi în cursul acestei zile.