Cele mai citite
 


Noul preşedinte la Academiei de Ştiinţe Medicale este prof. dr. Irinel Popescu
sâmbătă, 19 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Noul preşedinte al Academiei de Ştiinţe Medicale a fost ales vineri în persoana prof. dr. Irinel Popescu.
În cadrul şedinţei de alegeri au fost aleşi ca vicepreşedinţi profesorii doctori Radu Deac, Eduard Apetrei, Dan Coliţă şi secretarul general prof. dr. Mircea Ifrim.
"Dorim să restabilim prestigiul instituţional al Academiei de Ştiinţe Medicale, care este cea mai importantă instituţie academică medicală, prin recâştigarea finanţării şi susţinerea prestigiului ştiinţific", a declarat pentru AGERPRES prof. dr. Irinel Popescu. AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Profesorul Irinel Popescu - desemnat preşedinte interimar al PC Bucureşti Profesorul Irinel Popescu a fost desemnat în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei PC a municipiului Bucureşti, a afirmat liderul conservator Daniel Constantin, luni, cu prilejul Biroului Politic al PC.
Prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul primului transplant de ficat din România, la moment aniversar (interviu) Fără doar şi poate, criteriul cantitativ este departe de a fi relevant în definirea unei personalităţi de excepţie, în general, a unui eminent chirurg în particular. Şi asta nici măcar la un moment aniversar, cum este împlinirea vârstei de 60 de ani.
Prof. dr. Irinel Popescu: Poate că punctul bun al sistemului de sănătate public din România e accesul Prof. dr. Irinel Popescu, şeful Centrului de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic, preşedinte al Academiei de Ştiinţe Medicale, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că punctul bun al sistemului sanitar public din România este accesul la sănătate.
Irinel Popescu, noul preşedinte al CNAS Medicul Irinel Popescu a devenit preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) şi membru în consiliul de administraţie, printr-o decizie a premierului Emil Boc, publicată joi seara, în Monitorul Oficial. Acesta îl va înlocui pe Vasile Ciurchea, eliberat din funcţie de premierul Emil Boc...
Ziua Naţională a Transplantului - Istoria transplantului de organe şi ţesuturi în România Începând cu anul 2005, în România se sărbătoreşte, urmând modelul European, Ziua Naţională a Transplantului, la 30 aprilie.
Prof.dr. Irinel Popescu: Programul de transplant hepatic de la Fundeni cunoaşte un moment de dezvoltare fără precedent (interviu) Programul de transplant hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni a cunoscut anul acesta o dezvoltare fără precedent, a declarat într-un interviu acordat AGERPRES prof. dr. Irinel Popescu, şeful Centrului de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic din institut, preşedinte al Academiei de Ştiinţe...