Cele mai citite
 


Prahova: Radiografiile pulmonare gratuite oferite în cadrul campaniei 'Respiră ADÂNC şi gândeşte-te BINE' s-au epuizat
luni, 21 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Campania ''Respiră ADÂNC şi gândeşte-te BINE!'', lansată la începutul lunii noiembrie de către Liga Română de Cancer (LRC), a avut un mare impact la nivel naţional, cele 600 de radiografii pulmonare gratuite oferite în timpul acestei campanii epuizându-se în doar zece zile.
Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, sâmbătă şi duminică a avut loc, la Sinaia, workshopul ''Respiră ADÂNC şi gândeşte-te BINE!'', în cadrul acestui eveniment preşedintele Euromedic România, Anca Petca, anunţând că, în contextul în care radiografiile pulmonare gratuite au fost epuizate, cei interesaţi de astfel de investigaţii le mai pot face în aceste centre la un preţ redus până la finalul lunii.
''Suntem foarte bucuroşi că, în campania 'Respiră ADÂNC şi gândeşte-te BINE!', persoanele din România au reacţionat pozitiv, astfel încât numărul de 600 de radiografii oferite gratuit s-a epuizat cu mult timp înainte de finalizarea campaniei. Deşi nu mai sunt disponibile radiografii gratuite, Euromedic România va fi în continuare alături de persoanele care doresc să facă această investigaţie, oferindu-le acestora o reducere de 60%, preţul final ajungând la 30 lei, reducerea fiind valabilă până la sfârşitul lunii noiembrie'', a declarat preşedintele Euromedic România, potrivit comunicatului.
Precizând că menirea acţiunilor realizate în cadrul campaniei este aceea ''de a elimina din mentalul colectiv cancerul ca o sentinţă irevocabilă la moarte'', vicepreşedintele LRC, Iustina Fusu, a explicat că, până în acest moment, rezultatele campaniei de luptă împotriva cancerului pulmonar arată că oamenii au înţeles importanţa şi necesitatea unui control periodic.
Liga Română de Cancer, în parteneriat cu Euromedic România, a lansat o campanie de informare şi educare privind implicaţiile cancerului la plămâni, sub mesajul ''Respiră ADÂNC şi gândeşte-te BINE!'', care se va desfăşura până la finalul lunii noiembrie.
În cadrul acesteia, au fost oferite 600 de radiografii pulmonare gratuite în centrele Euromedic România din Arad, Bucureşti - Fundeni, Constanţa şi Petroşani.
Cancerul pulmonar reprezintă una dintre principalele cauze ale mortalităţii, estimările arătând că peste 1,3 milioane de persoane mor anual, în întreaga lume, din cauza acestei boli. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Luna Internaţională de luptă împotriva cancerului pulmonar Liga Română de Cancer lansează, în luna noiembrie, o campanie de informare şi educare privind implicaţiile cancerului la plămâni, sub mesajul ''Respiră adânc şi gândeşte-te bine!'', se arată într-un comunicat de presă.
Luna Internationala de lupta impotriva cancerului pulmonar Liga Romana de Cancer lanseaza, in luna noiembrie, o campanie de informare si educare privind implicatiile cancerului la plamani, sub mesajul „Respira adanc si gandeste-te bine!”, beneficiind de sprijinul companiilor Roche Romania si Euromedic Romania.
Peste 600 de radiografii au fost efectuate gratuit în cadrul unei campanii de educaţie şi prevenţie Peste 600 de radiografii gratuite au fost efectuate în cadrul campaniei 'Respiră ADÂNC şi gândeşte-te BINE!', câte 150 pentru fiecare centru din oraşele: Arad, Bucureşti, Constanţa şi Petroşani, se arată într-un comunicat de presă al Ligii Române de Cancer.
Campanie de informare cu privire la cea mai agresivă formă de cancer - cancerul pulmonar Liga Română de Cancer şi Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) continuă şi în 2012 campania de prevenţie, informare şi educare cu privire la cancerul pulmonar, se arată într-un comunicat de presă al Ligii emis joi.
Campania “Respiră ADÂNC şi gândeşte-te BINE!” un succes la nivel naţional Campania “Respiră ADÂNC şi gândeşte-te BINE!”, campanie dedicată informării, educării şi prevenţiei cancerului pulmonar, a avut un impact deosebit asupra persoanelor din România, ceea ce a dus la epuizarea, într-un timp foarte scurt, în numai 10 zile, a radiografiilor oferite gratuit de către Euromedic...
Radiografii pulmonare gratuite la clinicile Anima din Bucureşti Un număr de 500 de persoane vor beneficia de radiografii pulmonare gratuite în cadrul campaniei "Respira ADÂNC şi gândeşte-te BINE!", de prevenţie, informare şi educare privind cancerul pulmonar.