Cele mai citite
 


Afacerile anuale ale Flextronics Timişoara ajung la 600 milioane de dolari
marţi, 22 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cifra de afaceri a companiei Flextronics Timişoara, divizie a concernului Flextronics Internaţional Ltd., se situează între 500 - 600 milioane dolari anual, a declarat, luni, Radenko Prnja, vicepreşedinte şi director general Operaţiuni Timişoara al Flextronics.
"Flextronics România are o cifră de afaceri anuală cuprinsă între 500 - 600 milioane dolari. Lucrăm într-o industrie dificilă, dar foarte competitivă" a afirmat Prnja.
Oficialul companiei a adăugat că este dificil să facă o estimare pentru anul 2012 în privinţa valorii cifrei de afaceri, dar a menţionat că "viitorul este stabil".
"Este foarte greu să fac o previziune pentru viitor. Putem spune, în acest moment, că viitorul este stabil", a spus Prnja.
La rândul său, întrebat ce investiţii viitoare mai are în plan Flextronics pentru România, Bill Flaherty, preşedintele Flextronics Medical, a menţionat că dezvoltarea ulterioară se va produce numai dacă vor exista condiţii de piaţă prielnice.
"În domeniul medical, am făcut o investiţie aici (la Timişoara n.r.). Dacă vor exista condiţii de piaţă prielnice vom vedea. Până atunci, vrem să profităm la maximum de investiţia din Timişoara", a explicat Flaherty, care a ţinut să menţioneze că cele 3,6 milioane dolari investite în unitatea de la Timişoara reprezintă venituri proprii ale Flextronics.
Compania Flextronics a inaugurat, luni, la Timişoara, o unitate specială pentru operaţiuni medicale, după o investiţie care s-a ridicat la 3,6 milioane de dolari, potrivit oficialilor.
Prin noua locaţie, Flextronics a demarat procesul de extindere a operaţiunilor la fabrica din Timişoara, care va include o unitate specială pentru operaţiuni medicale şi de consumabile pentru echipamente medicale originale /OEMs/.
Flextronics Timişoara a fost înfiinţată în anul 1998 şi operează, la ora actuală, pe o suprafaţă de producţie de aproximativ 40.000 mp. La nivel local, compania este unul dintre cei mai mari angajatori, cu peste 2.600 de angajaţi, şi deserveşte sectoare precum Medical, Auto, Industrial, Telecomunicaţii&ITC. În ceea ce priveşte produsele comercializate, acestea sunt subansamble de monitorizare a pacientului, soluţii de viaţă asistate.
Flextronics Timişoara se află în topul primelor 20 de companii exportatoare din România.
AGERPRES/(A - Daniel Badea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Investiţie de 3,6 milioane dolari a Flextronics într-o unitate specială pentru operaţiuni medicale Compania Flextronics a inaugurat luni la Timişoara (vest) o unitate specială pentru operaţiuni medicale, după o investiţie care s-a ridicat la 3,6 milioane de dolari, potrivit oficialilor.
Investiţie de 3,6 milioane dolari a Flextronics în cea mai modernă unitate medicală din Europa de Est Compania Flextronics a inaugurat, luni, la Timişoara, o unitate specială pentru operaţiuni medicale, după o investiţie care s-a ridicat la 3,6 milioane de dolari, potrivit oficialilor.
Spitalul OncoFort, cea mai mare investiţie medicală din anul 2013, a fost inaugurat cu o operaţie în premieră pentru România Odată cu inaugurarea primului spital din reţeaua proprie, efortul investiţional de aproape 2 ani al companiei Gral Medical a fost încununat cu succes. Este un pas important atât pentru shareholderi cât şi pentru dezvoltarea sectorului medical privat, sector ce a stagnat la nivel de investiţii...
Investiţie de peste 16 milioane de euro în noul centru logistic Farmexim Grupul Farmexim a inaugurat noul său centru logistic în Baloteşti, în urma unei investiţii de peste 16 milioane euro, informează un comunicat al companiei, remis luni AGERPRES.
Sanofi-Aventis, investiţie de 700.000 euro într-un nou centru de distribuţie de farmaceutice Grupurile Sanofi-Aventis şi FM Logistic au inaugurat vineri, în comuna Chiajna (jud. Ilfov), noul centru de distribuţie a medicamentelor comercializate de către grupul Sanofi-Aventis România, prin intermediul căruia se derulează întreaga activitate comercială a grupului Sanofi-Aventis în ţara noastră...
Diana Păun (Administraţia Prezidenţială): Avem nevoie de investiţii urgente şi sustenabile în infrastructura spitalicească România are nevoie de investiţii urgente şi sustenabile în infrastructura spitalicească, de la echipamente performante până la clădiri şi spaţii corespunzătoare, a declarat luni Diana Păun, consilier de stat la Departamentul Sănătate Publică din cadrul Administraţiei Prezidenţiale.