Cele mai citite
 


BCR Asigurări: Asigurarea medicală de călătorie în străinătate poate fi cumpărată online
marţi, 22 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Asigurarea Travel Plus (asigurarea medicală de călătorie în străinătate) poate fi achiziţionată online, de la BCR Asigurări, direct de către client, prin smartphone, tabletă electronică sau laptop, se arată într-un comunicat al companiei.
Pentru achiziţionarea direct de pe telefonul mobil, tableta electronică sau laptop, trebuie accesată aplicaţia 'BCR Asigurări VIG Insurance Assistance' de pe Apple App Store sau Android Market (secţiunea 'solicitare asigurare').
O altă posibilitate este direct de pe site-ul www.bcrasigurari.ro, accesând aplicaţia Travel Plus (secţiunea 'încheie asigurarea de călătorie online'). Plata se face online, prin card bancar.
După finalizarea şi acceptarea plăţii electronice, clientului i se transmite prin e-mail contractul de asigurare, dar şi informaţiile necesare în caz de daună.
'Aşa cum ne-am obişnuit clienţii, continuăm să fim inovativi. După lansarea aplicaţiei gratuite 'BCR Asigurări Insurance Assistance', disponibilă pentru smartphone, tabletă electronică şi laptop, acum le oferim clienţilor posibilitatea de a achiziţiona online (direct) un produs de asigurare. Inovarea şi componenta tehnologică reprezintă factori esenţiali în relaţia cu clienţii Vienna Insurance Group la BCR Asigurări', a declarat Mihail Tecău, preşedinte directorat BCR Asigurări.
BCR Asigurări este membru a Vienna Insurance Group şi Erste Group.
AGERPRES/(AS-Daniel Cocoru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Allianz-Ţiriac a lansat o aplicaţie pe mobil prin care se poate încheia o asigurare de călătorie în străinătate Allianz-Ţiriac a lansat o aplicaţie pentru mobil ce oferă, în premieră pe piaţa asigurărilor din România, posibilitatea de a cumpăra online asigurări medicale pentru călătorii în străinătate, potrivit unui comunicat al companiei.
Peste o treime dintre românii care cumpără vacanţe în străinătate nu fac asigurare storno; 80% au asigurări de sănătate(studiu) Peste o treime dintre românii care cumpără vacanţe în străinătate (35%) nu îşi fac asigurare storno, riscând astfel să nu îşi recupereze banii dacă nu mai pot merge în concediu din cauza unor probleme personale, se arată într-un studiu realizat de o agenţie de turism online, remis miercuri AGERPRES.
Românii care obţin venituri în străinătate nu plătesc asigurări de sănătate dacă fac dovada că plătesc acolo Românii care au domiciliul în ţară, dar obţin venituri în străinătate, nu trebuie să plătească, în 2016, contribuţii la sănătate dacă deţin o asigurare pentru boală şi maternitate în alt stat membru al Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene sau în statele cu care România...
Paravion: Peste o treime din românIi carei cumpără vacanţe în străinătate nu îşi fac asigurare storno Peste o treime dintre românii care îşi cumpără vacanţe în străinătate nu îşi fac asigurare storno, aceştia fiind în imposibilitatea de a recupera banii dacă nu mai pot merge în concediu din cauza unor probleme personale, potrivit unui studiu Paravion remis, miercuri, AGERPRES.
Suceava: Servicii medicale în străinătate de peste 7,5 milioane lei decontate în 2015 de CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a decontat, în cursul anului trecut, peste 7,2 milioane lei pentru servicii medicale oferite asiguraţilor în state ale Uniunii Europene, a declarat joi, într-o confeinţă de presă, directorul instituţiei, Cristian Bleorţu.
PSRO:Petiţie pentru ca românii din străinătate care nu pot face dovada veniturilor să plătească opţional CAS Partidul Social Românesc (PSRO) lansează o petiţie prin care plata CAS de către românii din străinătate care nu pot face dovada veniturilor să fie una opţională, a anunţat sâmbătă preşedintele partidului, Mircea Geoană.