Cele mai citite
 


Inaugurare a Unităţii Medicale Flextronics la Timişoara
marţi, 22 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Flextronics organizează, luni, la Timişoara, ceremonia de inaugurare a Unităţii Medicale din România, considerată cea mai modernă de acest gen din Europa de Est.
Potrivit organizatorilor evenimentului, locaţia reprezintă un centru de excelenţă pentru Flextronics în regiune.
La inaugurare va fi prezent Bill Flaherty, senior VP Flextronics Medical, dar şi clienţi EMEA şi autorităţile locale.
Flextronics International Ltd. este o companie multinaţională prezentă în 30 de ţări, inclusiv în România, prin filiala Flextronics România din Timişoara.
În anul fiscal 2009, compania a avut, la nivel de grup, o cifră de afaceri de 30,9 miliarde dolari, în creştere cu 12,3% faţă de anul precedent, şi un profit brut de 1,3 miliarde dolari.AGERPRES/(AS-Daniel Badea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Investiţie de 3,6 milioane dolari a Flextronics în cea mai modernă unitate medicală din Europa de Est Compania Flextronics a inaugurat, luni, la Timişoara, o unitate specială pentru operaţiuni medicale, după o investiţie care s-a ridicat la 3,6 milioane de dolari, potrivit oficialilor.
Croaţia desemnată centru pentru donarea şi transplantul de organe Zagreb, 25 feb/Agerpres/ - Croaţia a fost desemnată Centrul Regional de Dezvoltare a Sănătăţii pentru donarea şi transplantul de organe, parte a reţelei de sănătate pentru Europa de Est, relatează vineri Croatian Times.
Primul centru din România care monitorizează polenul alergen al ambroziei, inaugurat la Timişoara Primul centru de monitorizare pentru Ambrosia artemisiifolia şi polen alergen din România a fost inaugurat vineri la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara, dar îşi va începe oficial activitatea din luna februarie 2012.
Investiţie de 3,6 milioane dolari a Flextronics într-o unitate specială pentru operaţiuni medicale Compania Flextronics a inaugurat luni la Timişoara (vest) o unitate specială pentru operaţiuni medicale, după o investiţie care s-a ridicat la 3,6 milioane de dolari, potrivit oficialilor.
Dr. Victor Zota: România a înregistrat anual o creştere progresivă de 30% în domeniul transplantului Anul acesta au fost realizate transplanturi cu organe prelevate de la 23 de donatori aflaţi în moarte cerebrală, 2011 fiind cel mai bun an din punct de vedere al donatorilor, a declarat joi, pentru AGERPRES, dr. Victor Zota, coordonator naţional pentru transplant.
Constanţa: Centru de cardiologie intervenţională inaugurat la Spitalul Judeţean, investiţie de un milion de euro Un modern centru de cardiologie intervenţională a fost inaugurat, miercuri, la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, investiţie de aproape un milioan de euro realizată printr-un parteneriat public privat.